halsojobb.se

logga

Omsorgsassistent gruppbostad

Ort
Kategorier
Utgår

2021-10-14

Ansök nu

Omsorgsassistent gruppbostad

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder ett arbete som omsorgsassistent på Hedvigsborgs gruppbostad. Arbetet innebär att du ger stöd och hjälp till personer med särskilda behov för att ge dem en god och meningsfull vardag.

Arbetet planeras utifrån den enskildes behov och förmåga enligt genomförandeplan. Du tar tillvara på det friska hos varje individ och arbetar för att främja delaktighet och självbestämmande. Arbetet innebär samarbete mellan dig och dina kollegor där du är en viktig del av den goda arbetsmiljön och stämningen på jobbet.

Ständig utveckling och förbättring av arbetssätt är en del av arbetet som du förväntas bidra till. I arbetsuppgifterna ingår även att föra dokumentation i Procapita samt schemaläggning i Multi Access.

Tjänsten är förlagd med arbetspass på dag, kväll och dygnspass med sovande jour (enl. bilaga J) och innefattar resursturer i andra verksamheter. Som medarbetare på Hedvigsborg har du nio kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning som ger behörighet till verksamhetsområdet motsvarande undersköterska eller barn- och fritidsprogrammet.

Du som söker har ett genuint intresse för att arbeta med människor. Du har ett gott bemötande, är kommunikativ och har ett lågaffektivt bemötande, är tydlig samt lyhörd för våra boende.

Du är positiv, engagerad och tar initiativ till att utveckla verksamheten tillsammans med den enskilde, kollegor, HSL personal och chef på ett konstruktivt och jämlikt sätt. Du har datorvana och behärskar svenska i tal, och skrift utifrån lagstadgade dokumentationskrav.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B körkort erfordras.

Erfarenhet av liknande arbete är meriterande

Erfarenhet

Ingen erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Lön

Månadslön

Kontaktpersoner

Sandra Olsson, Enhetschef OFV
0485-476 39
Sandra Olsson

Fackliga företrädare

Kommunal Mörbylånga 0485-472 58
Kommunal Mörbylånga

Ansökan

Sista ansökningsdatum: den 14 september 2021

Ansök via webben

Övrigt

Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

logga
Omsorgsassistent gruppbostad

Mörbylånga kommun - Stöd & Omsorg