halsojobb.se

Områdeschef till Äldreomsorgen

Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Områdeschef till Äldreomsorgen

Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun.

Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv.

För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål.

Här bor människor med stark framtidstro! Välkommen till oss!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu dig som vill arbeta som områdeschef inom äldreomsorgen i Sollefteå Kommun! För detta uppdrag behöver du ha ett stort intresse av att arbeta med utveckling av ledarskap, ledningsgrupper och verksamhet.

Som områdeschef blir du chef för 6 enhetschefer som ansvarar för verksamheten på de särskilda boendena Solgården och Vallänget samt alla hemtjänstenheter i centrala Sollefteå. Arbetet som områdeschef innebär att du har ansvar för ekonomi, personal och verksamhet samt att med fokus på brukaren, leda, organisera och utveckla arbetet inom ditt ansvarsområde. Du arbetar mot att verksamheten inom ditt område bedrivs enligt gällande lagstiftning samt mot de mål och riktlinjer som fastställs i politiska och andra övergripande beslut.

Områdeschefen är direkt underställd äldreomsorgschefen och ingår i ledningsgruppen för Äldreomsorg. I ditt uppdrag ingår att du deltar i samarbeten och nätverk inom kommunen samt att skapa samarbeten externt. Arbetet innebär även att skapa goda förutsättningar för trivsel och arbetsglädje för dina medarbetare. Du kommer att leda och utveckla områdets ledningsgrupp och stödja enhetscheferna i deras uppdrag.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har för verksamhetsområdet en lämplig högskoleutbildning, gärna med social inriktning. Vi ser gärna att du har flerårig chefserfarenhet. Erfarenhet från äldreomsorg är meriterade.

Som person är du mål- och resultatinriktad, en lyhörd och god kommunikatör som med ett tydligt och nära ledarskap kan skapa teamkänsla. Du ska ha god kännedom om gällande lagstiftning.

Körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb.

Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, registrerar du dig på länken www.offentligajobb.se och skriver in dina uppgifter där. Du bör vara noggrann när du fyller i dina uppgifter, eftersom dina uppgifter ligger till grund för hanteringen.

När vi mottagit din ansökan får du en bekräftelse via mail.

Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning inom Sollefteå kommun.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag.

Dela detta jobb

Områdeschef till Äldreomsorgen

Sollefteå Kommun