halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Nyexaminerad eller erfaren sjuksköterska och intresserad av att jobba inom Omvårdnadsområde Inflammation? Sök till oss!

Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-17

Ansök nu

Nyexaminerad eller erfaren sjuksköterska och intresserad av att jobba inom Omvårdnadsområde Inflammation? Sök till oss!

Vill du få unik kompetens inom inflammationssjukvård? Är du redo för nya utmaningar och letar efter ett jobb där du verkligen gör skillnad? Välkommen med din ansökan!

Om oss
I Tema Inflammation och Åldrande ingår flera internmedicinska specialiteter som endokrinologi och metabolism, njurmedicin, gastroenterologi och lungmedicin samt geriatrik, reumatologi, hud och venereologi. Vården är organiserad i 14 patientflöden baserade på likartade diagnoser. Temat har en stor öppenvårdsprofil med stark klinisk forskning. Inom alla medicinska enheter bedrivs klinisk och experimentell forskning på hög internationell nivå i nära samarbete med Karolinska Institutet.

Vi erbjuder dig att få en mycket bred kompetens inom flera internmedicinska specialiteter. Hos oss finns stor möjlighet till utveckling i din nya yrkesroll. Vi arbetar flödesinriktat och kan erbjuda dig en stimulerande, spännande och utvecklande arbetsplats tillsammans med kompetenta kollegor i framtidens sjukvård.

Vi erbjuder

  • Kontinuerlig kompetensutveckling med både interna och externa utbildningar
  • Introduktion till dig som nyanställd, individuellt anpassad efter dina behov och tidigare erfarenheter
  • Tillsvidareanställning, vikariat eller timanställning. Dag, kväll och/eller natt.
  • Arbete enligt flera olika arbetstidsmodeller
  • Möjlighet till att ansöka om personalbostad
  • Tillgång till personalgym, subventionerad fysisk träning utanför arbetstid eller friskvård på arbetstid
  • Möjlighet att hospitera alternativt arbetsväxla inom våra funktionsområden
  • Vi jobbar fokuserat med ett delaktigt och närvarande ledarskap där vi ser individen och ser till att du får de bästa förutsättningarna till din fortsatta utveckling

Region Stockholms kompetensstege och arbetstidsavtal för sjuksköterskor

Vi söker
Vi välkomnar både dig som är nyexaminerad sjuksköterska och dig med mer erfarenhet. Dock behöver du ha svenskt sjuksköterskelegitimation.

Urval sker löpande i denna rekryteringsprocess. Tema Inflammation och åldrandes rekryteringspartner kommer att kontakta dig för en första avstämning och ge dig mer information om våra verksamheter och vad tjänsten innebär!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!


Tema Inflammation & Åldrande
Tema Inflammation och Åldrande omfattar internmedicinska specialiteter såsom endokrinologi och metabolism, njurmedicin, gastroenterologi och lungmedicin samt geriatrik, reumatologi, hud och venereologi. Vi är organiserade i fem enheter med en tydlig öppenvårdsprofil och med stark klinisk forskning i flera aktiva forskargrupper.

Vi ansvarar för utbildning inom många olika yrkeskategorier på både specialist- och grundläggande nivå. Hos oss är alla medarbetare viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Nyexaminerad eller erfaren sjuksköterska och intresserad av att jobba inom Omvårdnadsområde Inflammation? Sök till oss!

Karolinska Universitetssjukhuset