halsojobb.se

Nyexaminerad eller erfaren sjuksköterska? Hos oss på kirurgen finns jobb med perfekt matchning!

Ort
Utgår

2021-02-02

Ansök nu

Nyexaminerad eller erfaren sjuksköterska? Hos oss på kirurgen finns jobb med perfekt matchning!

Nyexaminerad eller erfaren sjuksköterska? Hos oss på kirurgen finns jobb med perfekt matchning!

Vi söker både dig som är i början av din karriär och vill komma till en trygg arbetsplats med många erfarna kollegor men även dig med erfarenhet som vill förstärka vårt team och arbeta med utveckling av vården. Vi erbjuder dig en bra introduktion, tydliga rutiner, kompetensutveckling och möjlighet till en god arbetsmiljö, men kanske det viktigaste av allt så erbjuder vi dig ett arbete med fantastiska kollegor.

Vi vill att du, precis som vi värderar ett arbetsklimat med gott samarbete och anser att det är viktigt att bidra till förändrings- och förbättringsarbete med patientens bästa i fokus. Du har ett starkt engagemang, ser möjligheter och vill utvecklas i din roll som sjuksköterska. Svarar du ja på frågorna nedan – ”swipa höger” och skicka in din ansökan!

Vill du ha en bra introduktion på arbetsplatsen?

Vi erbjuder individanpassad introduktion och ett sjukhusövergripande introduktionsprogram för nyexaminerade sjuksköterskor. För erfaran ssk har vi ett eget introprogram på kliniken.

Vill du arbeta efter tydliga rutiner?

Vi erbjuder tydliga arbetssätt och rutiner för att skapa smidighet i det dagliga arbetet

Vill du hinna med ditt jobb?

Här vårdar vi högst 5 patienter per sjuksköterska för att göra vården så säker som möjligt och för att ha en god arbetsmiljö

Vill du kompetensutvecklas?

Vi erbjuder stora möjligheter till vidareutbildning både internt och specialistutbildningar

Vill du ha stöd i ditt dagliga arbete som sjuksköterska?

Vi har stödfunktioner såsom farmaceuter, vårdsamordnare och kontaktsjuksköterskor och många erfarna kollegor

Vill du arbeta i ett öppet klimat med erfarna kollegor?

Vi erbjuder kollegor som du kan fråga om allt!

Vill du påverka ditt schema?

Vi erbjuder individuell schemaplanering där du i stor mån kan påverka ditt schema.

Vårdavdelning 63 är en akutvårdsavdelning med inriktning mot sjukdomar i övre mag-tarmkanalen. På våra 14 vårdplatser vårdar och behandlar vi patienter som genomgår planerade operationer inom leverkirurgi, överviktskirurgi, ljumskbråckskirurgi och gallstenskirurgi. Hos oss arbetar vi i team bestående av sjuksköterska, undersköterska och läkare som har hand om 5 patienter. Arbetet med kirurgiska patienter är omväxlande och roligt med mycket medicinsktekniska moment. Flödet av patienter är snabbt och medelvårdtiden är 1 - 2 dygn.

Som sjuksköterska

I din roll som sjuksköterska på vårdavdelning planerar, leder och utför du specifikt kirurgiskt och ibland urologiskt omvårdnadsarbete. Du arbetar fortlöpande med observationer, ansvarar för pre- och postoperativ omvårdnad, smärtlindring, palliativ vård samt säkerställer att patienten är optimerad inför operation. I arbetsuppgifterna ingår även att göra självständiga bedömningar, samt att arbetsleda omvårdnadsteamet.

Anställningsform 

Tillsvidareanställning 38,25 timmar/vecka. Möjlighet till 3-skift finns om så önskas. Tillträde enligt överenskommelse.

Kvalifikationer 

Du är eller är snart legitimerad sjuksköterska.
Det är önskvärt att du har tidigare erfarenhet inom akutsjukvård eller erfarenhet som sjuksköterska inom kirurgi/urologi, men inget krav.  

Dela detta jobb

Nyexaminerad eller erfaren sjuksköterska? Hos oss på kirurgen finns jobb med perfekt matchning!

Danderyds Sjukhus AB