halsojobb.se

Nu söker vi Sjuksköterskor till BB Karolinska Huddinge, Eftervård

Ort
Kategorier
Utgår

2021-09-27

Ansök nu

Nu söker vi Sjuksköterskor till BB Karolinska Huddinge, Eftervård

Är du sjuksköterska med en önskan att bli barnmorska? Då är detta jobbet för dig!

Vi söker nu sjuksköterskor till BB Huddinge Eftervård för att arbeta med oss. BB Huddinge är fördelat på tre avdelningar, en förlossningsenhet och två eftervårdavdelningar Vi har cirka 4700 förlossningar/år. Ta chansen att få en inblick i kvinnosjukvården och se hur det är att jobba med nyblivna familjer. Välkommen att söka till oss!

Vi erbjuder  
Att jobba på eftervården ger en unik inblick i kvinnosjukvård och en bra grundsten om du senare önskar bli barnmorska. Här erbjuds kvinnan tillsammans med sin partner och barn ett rum med egen toalett och dusch i ny moderna lokaler. Du som sjuksköterska arbetar med de nyförlösta kvinnorna och deras nyfödda barn. Vi sätter familjen i centrum och vill ge familjen en tryggvård utifrån deras behov och önskemål. 

På Karolinska Huddinge arbetar vi varje dag med många spännande patientgrupper och stor mångfald. Vi möter familjer och kollegor från världens alla kulturer. Vi har flera för Stockholm och Sverige unika verksamheter som HIV mottagning för gravida och perinatal psykiatrisk enheten där vi har tvärprofessionellt samarbete med psykiatrin.

Om tjänsten
Du arbetar med eftervård, det vill säga, tar emot familjerna efter att de fött vaginalt eller med kejsarsnitt. Det kan vara helt friska kvinnor eller kvinnor med ett större vårdbehov. Ditt jobb består av avdelningsarbete med omvårdnad i fokus, men även sedvanlig avdelningsarbete som medicindelning, mobilisering efter kejsarsnitt, provtagning mm. En stor del av ditt arbete är att informera, stötta och bekräfta. Den dagliga ronden har du tillsammans med obstetriker och barnläkare. Du jobbar med undersköterskor och ni har tillsammans hand om era familjer.

Vi kan erbjuda ett vikariat med både individuella eller fasta scheman. Dag eller nattjänst. Heltid eller deltid.

Vi söker
Vi söker dig som:

  • är trygg i dig själv. Du kan anpassa dig till vad omgivningen kräver och reflekterar kring och strukturerar ditt arbete med bibehållet lugn.

  • samarbetar för att nå gemensamma mål. Du hjälper kollegor och är prestigelös nog att rycka in där det behövs.

  • hanterar stress på ett konstruktivt sätt och bibehåller ett gott humör vid press och motgångar.

  • visar respekt för patienten och ger säker vård som präglas av öppenhet och kvalitet.

Därtill vill vi att du har lätt för att samarbeta och tycker om nya utmaningar. Du har en stor ansvarskänsla och lyhördhet

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer
Krav:

  • Legitimerad sjuksköterska med ett intresse för kvinno- och barnsjukvård. Vi önskar att du har minst 2 års erfarenhet av sjuksköterskearbete.

Meriterande:

  • Bakgrund av barn eller neonatal vård.

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Hälsoprofessioner och kvinnohälsa
Tema Kvinnohälsa omfattar all verksamhet, såväl normal som högspecialiserad, inom reproduktionsmedicin, benign gynekologisk vård, graviditets-, förlossnings- och fostermedicinsk vård i både Huddinge och Solna. Vi har även ett nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin.

Genom arbete med kvalitetsuppföljning, forskning, undervisning och utveckling strävar vi efter att vara ledande inom både medicin och omvårdnad på nationell och internationell nivå. Vi arbetar i team både på vårdgolvet och i ledningen.

Hälsoprofessioner; fysioterapeuter, kuratorer, dietister, logopeder och psykologer möter patienternas behov och skapar mervärde i samarbetet tillsammans med andra professioner inom sjukhusets alla teman och funktioner.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här

Dela detta jobb

Nu söker vi Sjuksköterskor till BB Karolinska Huddinge, Eftervård

Karolinska Universitetssjukhuset