halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Nu söker vi en sjuksköterska till hjärtavdelning 95

Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-08

Ansök nu

Nu söker vi en sjuksköterska till hjärtavdelning 95

Ta en strukturerad arbetsmiljö och lägg till en trygg och kunnig medarbetargrupp som har nära till skratt, och du befinner dig på hjärtavdelning 95.

Här är trivselfaktorn hög och omsättningen av medarbetare låg. Nu söker vi en sjuksköterska! 

Hjärtkliniken på Danderyds sjukhus är en av Sveriges största hjärtkliniker med profilerade akutvårdsavdelningar, interventionsverksamhet dygnet runt och en öppenvård med flertalet mottagningar. Lärande och vidareutveckling är högt prioriterat – redan från din första dag hos oss påbörjar du en intern tvåårig utvecklingsplan för att bli Hjärtsjuksköterska. Det finns även goda möjligheter till utveckling genom rotation mellan avdelningen och någon av klinikens många olika verksamheter – något vi uppmuntrar!

Avdelning 95 är en kardiologisk akutvårdsavdelning med 10 vårdplatser och profilen ischemisk hjärtsjukdom. Våra patienter är vuxna i alla åldrar och vårdas för t.ex misstänkt eller konstaterad hjärtinfarkt, och de flesta hjärtövervakas med telemetri avseende rytmrubbningar och EKG-förändringar. Vi arbetar i team och tillämpar förhållningssättet personcentrerad vård för att komma närmare patienten – sittrondens dagar är förbi, här sker ronden direkt inne hos patienten!

Som nyanställd får du en tydlig och behovsanpassad introduktionsplan, och du stämmer kontinuerligt av med din chef. Välkommen till en spännande och utvecklande arbetsplats, med stora möjligheter till såväl personlig som yrkesmässig utveckling.

Arbetsuppgifter:  

Arbetet som sjuksköterska sker med patienten i fokus. Höga krav ställs på både omvårdnad och medicinsk kompetens. Du lär dig granska EKG och hjärtövervakning (ischemi/arytmi), och arbetar kontinuerligt med omvårdnadsutveckling genom att exempelvis driva ett ansvarsområde.

Anställningsform:  

Tillsvidareanställning, heltid.

Ansökningshandlingarna kommer att hanteras löpande.  

Kvalifikationer:  

Legitimerad sjuksköterska - gärna med något års erfarenhet som sjuksköterska och meriterande om du arbetat inom kardiologi och/eller akutsjukvård.  

Arbetet kräver att du har god samarbetsförmåga och hög flexibilitet. Du är ambitiös och har en positiv framtoning. Du tycker om att arbeta med utvecklings- och förändringsarbeten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser till gruppdynamiken vid urvalet.  

Goda kunskaper i svenska språket – både i tal och i skrift.  

Övrig information:  

Danderyds sjukhus kan bland annat erbjuda personalbostäder, kvarstannandebonus och friskvårdsbidrag – https://www.ds.se/jobba-hos-oss/dina-formaner/.

Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonserade svarsdag, skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.   

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Danderyds sjukhus

Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. https://www.ds.se/

Om verksamheten

Hjärtkliniken är en av Sveriges största sett till antal medarbetare och patienter. Vi har de senaste åren legat i topp i nationella kvalitetsindex för omhändertagande och uppföljning av hjärtpatienter. Kliniken disponerar sex vårdavdelningar, två dagvårdsavdelningar, fyra interventionslab samt en stor öppenvårdsverksamhet. Fysiologkliniken bedriver diagnostik i framkant, har bland annat en omfattande ekokardiografi- och arytmiverksamhet, hjärt-MR, nuklearmedicin samt är ackrediterade enligt Swedac. Verksamhetsområdet bedriver internationellt ledande forskning och har en tradition av innovation och förbättringsarbete.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Nu söker vi en sjuksköterska till hjärtavdelning 95

Danderyds Sjukhus AB