halsojobb.se

-->

Nu söker vi Barnmorskor till BB Karolinska Huddinge

Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-19

Ansök nu

Nu söker vi Barnmorskor till BB Karolinska Huddinge

 

Vill du jobba med framtidens förlossningsvård?

Vi söker nu nya barnmorskekollegor, både nyutbildade och erfarna.

Vi erbjuder  
På BB Karolinska i Huddinge har vi cirka 4700 förlossningar /år. Förlossningen ligger sedan ett år tillbaka i nya fina lokaler anpassade för framtidens förlossningsvård. Här kan kvinnan exempelvis få smärtlindring med lustgas i eget badrum med badkar eller förlossningspool. Sedan årsskifte erbjuder vi våra kvinnor vattenfödslar.

Vi jobbar med kontinuitet i hela vårdkedjan. Det innebär att du jobbar med antenatal, förlossning samt eftervård. Det skapar en bred kompetens och förståelse för barnmorskans yrkesområde. Hos oss är kvinnan och familjen i centrum och vi vill verka för att kvinnan kan vara trygg och delaktig i hela sin vård. 

På Karolinska Huddinge arbetar vi varje dag med många spännande patientgrupper och stor mångfald. Vi möter familjer och kollegor från världens alla kulturer. Vi har flera för Stockholm och Sverige unika verksamheter som HIV-mottagning för gravida, Perinatal psykiatrisk enheten där vi har tvärprofessionellt samarbete med psykiatrin. Vi har ett riksuppdrag inom fostermedicin samt projektet ,”Min barnmorska”.

Om tjänsten
Du arbetar med både antenatalvård, födande och eftervård. Vi arbetar i team kring de födande. Hos oss finns det stora möjligheter till kompetensutveckling och att engagera sig i specialområden och förbättringsarbeten. Vi har ett öppet och utvecklande arbetsklimat i en framåtblickande verksamhet. Vi arbetar i en lärande och forskningsvänlig miljö med fokus på både medicinsk och omvårdnadsforskning. Vi arbetar evidensbaserat och lägger stor vikt på vad den gravida och födande kvinnan önskar. 

För nyexaminerade barnmorskor erbjuder vi mentorskap de tre första månaderna.

Vi kan även erbjuda individuella scheman. Dag eller natt-tjänst. Heltid eller deltid.

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad barnmorska med genuint intresse för att vara med och utveckla framtidens förlossningsvård. Du har lätt för att samarbeta och tycker om nya utmaningar. Du har en stor ansvarskänsla och lyhördhet.  

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  
- Bevis om specialistkompetens  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Kvinnohälsa omfattar all verksamhet inom reproduktionsmedicin, benign gynekologisk vård, graviditets-, förlossnings- och fostermedicinsk vård inom Karolinska Universitetssjukhuset, Huddinge och Solna. Verksamheten omfattar såväl normal som högspecialiserad verksamhet inom alla våra vårdområden och med nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin. Genom ett omfattande arbete med kvalitetsuppföljning, forskning, undervisning och utveckling strävar vi efter att vara ledande inom både medicin och omvårdnad på nationell och internationell nivå. Vi arbetar i team både på vårdgolvet och i ledningen. Temat har ca 650 medarbetare. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Nu söker vi Barnmorskor till BB Karolinska Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset