halsojobb.se

Njurmedicinska Kliniken söker sjuksköterskor till kombinationstjänst, Danderyds sjukhus

Ort
Kategorier
Utgår

2021-07-26

Ansök nu

Njurmedicinska Kliniken söker sjuksköterskor till kombinationstjänst, Danderyds sjukhus

På Njurmedicinska kliniken präglas allt arbete av starkt fokus på omvårdnaden. För att fortsätta utveckla omvårdnaden utlyser vi nu kombinationstjänster mellan hemodialysenheten och Njurmedicinska vårdavdelningen på Danderyds Sjukhus.

Erbjudande och arbetsuppgifter

Du arbetar med regelbundna intervaller på avdelningen och hemodialysenheten. Tio procent av arbetstiden är reserverad för utvecklingsarbete. Flera av våra sjuksköterskor kombinerar idag arbetet mellan våra enheter. Genom kominationstjänster kan man behålla sin kompetens och samtidigt utvecklas inom nya områden. Det blir större möjlighet till stimulans och variation i arbetet utan att man behöver byta jobb. Vi ser det som en stor fördel och trygghet för patienten att man har kunskap om och kan hantera alla delar i vårdkedjan.

Vi erbjuder

  • Gedigen och individuellt anpassad inskolning utifrån din kompetens till varje enhet.

  • Arbetsmiljön är viktig för oss. Hos oss får du får en rimlig arbetsbelastning med utrymme för återhämtning.

  • Vi ser till att du får jobba på toppen av din kompetens. Farmaceut, vårdsamordnare, assistenter, koordinator, receptionist och kliniska omvårdnadsledare finns så att du kan fokusera på patienterna och deras omvårdnad.

  • Arbetstidsavtal som ger dig stor flexibilitet och möjlighet till förkortad arbetstid med full lön.

  • Tydliga karriärvägar kopplade till kompetensstege.

  • Det finns stora möjligheter till yrkesmässig och personlig utveckling.

Kompetensutveckling

  • Regional utbildning inom njursjukvård i två steg samt fortsatt specialisering för njursjukvård om 15 högskolepoäng.

  • Vi ser positivt till önskan om vidareutbildning inom specialistkompetensområden som gynnar vårt verksamhetsområde som t ex specialistsjuksköterska inom akutsjukvård, medicinsk vård eller palliativ vård.

  • Regelbundna interna föreläsningar.

  • Klinikövergripande utvecklingsdagar

Om enheterna 

På hemodialysenheten ansvarar du självständigt för hemodialysbehandlingar. Vi behandlar patienter med kronisk njursvikt samt patienter med akut njursvikt Det är ett spännande arbete med en blandning av omvårdnad och avancerade tekniska arbetsuppgifter på enheten och vid externa behandlingar på IVA, HIA och IMA.

På vårdavdelningen vårdar vi både kroniska och akut sjuka patienter oavsett njursjukdom, stadium och behandling. Du arbetar med avancerad medicinteknik, pre- och postoperativ vård vid accesskirurgi och biopsier, utredning av kronisk- och akut njursvikt, behandling av infektioner samt vård vid livets slutskede. Du erhåller även kompetens i att utföra peritonealdialys

Din profil

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet från akutsjukvård och/eller öppenvårdsverksamhet. Erfarenhet inom njursjukvård är meriterande.

Du trivs bra med att utveckla dig själv och brinner för utvecklingen av din profession då det är en del av ditt uppdrag. Du blir stimulerad av variation mellan olika arbetsuppgifter och team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Övrigt

TIllsvidare. Start enligt överenskommelse. 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Varmt välkommen med din ansökan redan idag

Om oss 

Njurmedicinska Kliniken ingår i Verksamhetsområdet Medicinsk Specialistvård. På kliniken arbetar ca 160 medarbetare.Den närmaste tiden kommer vi skapa ett Njurcentrum Nord som, när det är helt klart, ska innehålla njurmottagning, transplantationsmottagning, självdialysverksamheten (peritoneal- och hemodialys) och en behandlings- och dagvårdsenhet. Förutom vår kliniska verksamhet har vi ett stort utbildningsuppdrag för undersköterskor, sjuksköterskor och läkare samt ett stort forskningsuppdrag med flera aktiva forskare och doktorander.

Dela detta jobb

Njurmedicinska Kliniken söker sjuksköterskor till kombinationstjänst, Danderyds sjukhus

Danderyds Sjukhus AB