halsojobb.se

-->

Nattsjuksköterskor till Neurologisk Vårdavdelning i Solna (NKS)

Ansök nu

Nattsjuksköterskor till Neurologisk Vårdavdelning i Solna (NKS)

Vill du utvecklas och göra skillnad för våra patienter? Hos oss här tar vi hand om flera olika patientgrupper som kommer till oss båda akut och elektivt. Det ger en stor variation på omvårdnadsarbetet samt kunskaper om hur flera sjukdomar påverkar patienten. Avdelningen har totalt 14 vårdplatser. Arbetsgruppen har en stark sammanhållning, vilket leder till att det är en mycket god stämning på avdelningen. Välkommen till Neuro 2 Solna

Om oss
Neuro 2 är Karolinska Universitetssjukhusets högspecialiserade akutvårdsavdelning för patienter med sjukdomar i nervsystemet. Våra patienter kommer till oss både akut och planerat med diagnoser så som MS, Parkinsons sjukdom, Guillain-Barrés syndrom, ALS, epilepsi och myastenia gravis. Vi bedriver även högspecialiserad epilepsivård och monitorerar patienter på speciella rum som en del av deras utredning – något vi är ensamma om i Region Stockholm.

Om tjänsten 
Som sjuksköterska på Neuro 2 i Solna arbetar du i team tillsammans med undersköterskor, läkare och hälsoprofessioner. Du prioriterar omvårdnadsbehov samt observerar och åtgärdar förändringar i patientens tillstånd.  Hos oss finns stora möjligheter till delaktighet i utvecklingsarbete, både kopplat till våra patientflöden och till lokala kvalitets- och utvecklingsområden. Vi sätter patienten först och kontinuerligt arbetar med att förbättra och utveckla vården.

Här arbetar du med glada, kompetenta och trygga kollegor samt chefer med mångårig erfarenhet av neurologi, akutsjukvård och ledarskap. 

Du kommer att arbeta enbart natt, tjänsten innebär även helgtjänstgöring. Det finns möjlighet till 3 skift.

Tillträde sker enligt överenskommelse.  Det är provanställning som kan övergå till en tillsvidareanställning om vi båda parter är överens.

Vi erbjuder 
En bra arbetsmiljö med högt i tak och hjälpsamma arbetskollegor i ett fantastiskt team!

När du börjar hos oss får du en personligt anpassad inskolning efter dina tidigare erfarenheter och behov. Vi värderar kompetensutveckling högt och erbjuder även utbildning internt genom bland annat en mycket uppskattad introduktionskurs, vilket ger dig en god grund för ditt fortsatta arbete hos oss.

Vi tar även fram en individuell kompetensutvecklingsplan tillsammans med dig för att erbjuda dig en kontinuerlig fortbildning. 

Utbildning om 15 hp inom neurologisk vård i samarbete med Karolinska Institutet och det finns också internutbildning i form av föreläsningar inom området​.

Vår verksamhet omfattas av Vårdförbundets 24/7-avtal. Syftet med det nya arbetstidsavtalet är bland annat att skapa bättre förutsättningar för att skapa en hållbar schemaläggning över tid och minska risken för ohälsa hos våra medarbetare. Avtalet ger dig som arbetar kombinerad tjänst dubbelt OB för dina nattpass. Dessutom får du en kvarstannandebonus för varje avslutat arbetsår, vilket ger dig 40 extra timmar i din tidbank, som du kan ta ut i ledighet eller pengar.

Vi söker 
Vi vänder oss till dig som har ett genuint intresse för neurologi, omvårdnad och akutsjukvård och som ser glädjen och möjligheterna i att får arbeta i framtidens sjukhus. Vi önskar att du ställer dig positivt till att arbeta i en organisation i förändring, där du själv gärna medverkar till vård- och verksamhetsutveckling och därmed utvecklas i din roll som sjuksköterska. 

Att jobba på natt kräver att du är ansvarstagande, trygghet i professionen och god samarbetsförmåga och sätter alltid patienten i centrum. Du är en lagspelare som kan vara självständig när det behövs.   Vi förväntar oss givetvis att du delar och arbetar efter grundvärderingar; Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn.

Kvalifikationer 

 • Krav: Leg. Sjuksköterska med minst 1 års erfarenhet.
 • Meriterande: Erfarenhet inom neurologi och/eller akutsjukvård. 
   

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!  

Välkommen med din ansökan! 
 

 För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

 1. Personligt brev
 2. CV
 3.  Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  
  -Yrkeslegitimation
  -Bevis om specialistkompetens

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Tema Hjärta Kärl och Neuro erbjuder vård till patienter med kardiovaskulära eller neurologiska sjukdomar. Vi bedriver specialiserad och högspecialiserad vård inom neurologi, neurokirurgi, kardiologi, kärlkirurgi och thoraxkirurgi.

Vi är ensamutförare av thorax- och neurokirurgi i Region Stockholm och ett ledande center för exempelvis utveckling av minimalinvasiva metoder för patienter med hjärtsjukdom och stroke. Våra cirka 1100 medarbetare arbetar i multiprofessionella team kring alla diagnoser inom kardiovaskulär och neurologisk vård i både Solna och Huddinge.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.


Dela detta jobb

Nattsjuksköterskor till Neurologisk Vårdavdelning i Solna (NKS)

Karolinska Universitetssjukhuset