halsojobb.se

-->

Nattsjuksköterska till Multisjuka Äldre 2 i Huddinge

Ansök nu

Nattsjuksköterska till Multisjuka Äldre 2 i Huddinge

 

Vi erbjuder  
 
Hos oss har patienterna flera kroniska sjukdomar med en akut försämring. Det ger en stor variation på omvårdnadsarbetet samt kunskaper om hur flera sjukdomar påverkar patienten. Avdelningen har totalt 20 vårdplatser.

Arbetsgruppen har en stark sammanhållning, vilket leder till att det är en mycket god stämning på avdelningen. Vi har haft en låg frekvens av vakanser och behov av inhyrd personal. 
 
Om tjänsten
Du leder omvårdnadsarbetet i teamet och ansvarar för bedömning, planering och åtgärder av patientens omvårdnad.

Tjänsten innebär nattjänstgöring med rullande schema på 5 veckor. Det finns möjlighet att välja tjänstgöringsgrad själv. 

Du får en individuellt utformad introduktion.
 
Vi söker 

Vi söker dig som:
- har ett genuint intresse för att vårda äldre
- är ansvarstagande, lojal och vill vara delaktig i att utveckla vården för våra äldre
- har god samarbetsförmåga och är serviceinriktad 

Kvalifikationer 

Krav: legitimerad sjuksköterska med minst 1 års erfarenhet av slutenvård
Meriterande:  erfarenhet av geriatrik eller akutsjukvård

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Yrkeslegitimation  

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Åldrandes uppdrag är att etablera och driva ett "Center of Excellence" för integrerad högspecialiserad geriatrisk vård, forskning och utbildning. Visionen är att bli navet och kunskapsgeneratorn i Europas största geriatriska universitetssjukvård och kunna erbjuda frontlinjebehandling i stor skala till länets och regionens åldrande befolkning.  

Temat består av cirka 320 medarbetare inom ett omvårdnadsområde åldrande samt två medicinska områden, Den Åldrande hjärnan och Den Multisjuka äldre. Slutenvården bedrivs i Huddinge och öppenvården bedrivs både i Solna och Huddinge. Tema Åldrande har en av de största FoUU-enheterna på Karolinska Universitetssjukhuset. 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

 

 

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Nattsjuksköterska till Multisjuka Äldre 2 i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset