halsojobb.se

Nattsjuksköterska till Kognitiv Svikt och Demens, R71 i Huddinge

Ansök nu

Nattsjuksköterska till Kognitiv Svikt och Demens, R71 i Huddinge

Välkommen att arbeta tillsammans med oss i en spännande verksamhet där vi bedriver både forskning och utbildning. Vi utreder patienter med misstänkt demens, särskilt svårdiagnostiserade i behov av "second opinion" samt patienter med BPSD (Beteendemässiga och psykiska symptom vid demenssjukdom) på ena patientflöde och på den andra patientflöde vi utreder och behandlar patienter med förvirrings tillstånd.

Patienter remitteras till oss från vårdcentraler, psykiatriska kliniker, andra minnesenheter, andra sjukhus såväl intern och externt samt en hel del akuta intag dygnet runt. Vårt uppdrag är länsuppdrag samt vi tar emot patienter som är yngre än 65 år och även vi tar emot patienter från andra delar av landet om vår expertis efterfrågas.

Avdelning består av 17 vårdplatser och patienter stannar i genomsnitt 2 veckor.

Vi är ett väl sammansatt team av sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, dietister, kurator, psykologer, logopeder och psykiatriska konsultationer.

Vi erbjuder

En lärande och stimulerande arbetsmiljö med väl utvecklat multidisciplinärt teamarbete som innebär att du kommer ha stora möjligheter att delta i olika utvecklingsprojekt / ansvarområde då vi alltid strävar efter att förbättra kvaliteten för både patienter och medarbetare.

Vi jobbar i ett team där alla känner sig välkomna, vi stöttar varandra och ser till att alla mår bra på jobbet.

  • Individuell inskolning

  • Kompetensutveckling enligt kompetensstegen

  • Introduktionsdag på Tema Åldrande

  • Geriatriskbasår

Dubbel natt-OB: (gäller även natt på helg och storhelg)

Tjänsten är belägen i Huddinge.

Om tjänsten

Som sjuksköterska ansvarar du för patientens omvårdnad i samråd med övrig omvårdnadspersonal. På avdelningen förekommer det också behandlingar och utredningar där dina speciella kunskaper är värdefulla.  

Tjänster gäller en tillsvidareanställning på deltid för nattjänstgöring c.75% men möjligheter till heltid.

Vi söker 

Dig som är intresserad av att arbeta med patienter med kognitiv svikt och somatiska sjukdomstillstånd.

Du kommer i ditt arbete att möta patienter och deras anhöriga. Det kräver att du har en god empatisk förmåga att möta människor i kris. Du är ansvarstagande, lojal, värdesätter teamarbete och vill vara delaktig i att utveckla geriatriska vården. Andra personliga egenskaper vi värdesätter är kommunikationsförmåga, samarbetsförmåga samt att du är stresstålig och kan organisera och prioritera dina arbetsuppgifter på en arbetsplats med ett växlande tempo. 

Kvalifikationer 

Legitimerad sjuksköterska. Minst 1 års erfarenhet gärna från arbete med äldre patienter och/eller arbete inom akutsjukvård.  

Välkommen med din ansökan! 

 För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Åldrandes uppdrag är att etablera och driva ett "Center of Excellence" för integrerad högspecialiserad geriatrisk vård, forskning och utbildning. Visionen är att bli navet och kunskapsgeneratorn i Europas största geriatriska universitetssjukvård och kunna erbjuda frontlinjebehandling i stor skala till länets och regionens åldrande befolkning.  

 Temat består av cirka 320 medarbetare inom ett omvårdnadsområde åldrande samt två medicinska områden, Den Åldrande hjärnan och Den Multisjuka äldre. Slutenvården bedrivs i Huddinge och öppenvården bedrivs både i Solna och Huddinge. Tema Åldrande har en av de största FoUU-enheterna på Karolinska Universitetssjukhuset. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Kontakt

Farahnaz Moshfegh 
Omvårdnadschef
contacticon phone 08-585 864 15

Dela detta jobb

Nattsjuksköterska till Kognitiv Svikt och Demens, R71 i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset