halsojobb.se

Natt undersköterska till Björkbacken

Björkbacken är ett vård- och omsorgsboende med somatisk inriktning belägen i natursköna Dalby. Boendet erbjuder 42 omvårdnadsplatser fördelat på tre enheter och drivs i uppdrag av Lunds kommun. På plats finns verksamhetschef, gruppledare, paramedicinare, sjuksköterska, Leva livet inspiratör samt många engagerade undersköterskor och vårdbiträden.

För att förstärka vårt team söker vi en engagerad undersköterska som vill arbeta natt. Har du erfarenhet och intresse av omsorg av äldre samt tycker att det är viktigt att skratta och ha roligt på jobbet är Du kanske den vi söker? 
Vi erbjuder våra boende omsorg och service av hög kvalitet genom en personlig, effektiv och kundanpassad organisation. Varje dag ska vara värdefull för våra boende. För att lyckas med detta måste vi bl.a. ha motiverade, engagerade och nöjda medarbetare. Vår målsättning är att rekrytera de bästa medarbetarna och ge möjlighet till utveckling och inspiration i arbetet.
Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, förmånserbjudanden, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service.
Förenade Care är ISO-certifierat inom kvalitet (ISO 9001:2015), miljö (ISO 14001: 2015) och arbetsmiljö (OHSAS 18001:2007) med certifikat för Segevångsgården, Victoria, Liljefors torg 4 och huvudkontor.

ARBETSUPPGIFTER  
Omvårdnad och omsorg om de boende på nätterna.  Vi jobbar med ett eget natt team, där du kommer att vara en stabil kollega i gruppen. Våra medarbetare har olika ansvarsområden inom vilka man ska arbeta självständigt och drivande. Du ska kunna delegeras relativt snabbt för att kunna jobba självständigt hos oss.    

KVALIFIKATIONER  
Vård- och omsorgsprogrammet eller likvärdiga utbildningar.  Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av äldrevård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Vi på Björkbacken vill ha medarbetare som är positiva, har nära till skratt och är lyhörda. Du ska ha ett genuint intresse av att möta varje boende som en unik individ och utforma dagens aktiviteter efter just denna person. Det är viktigt att du är engagerad och vill ta ansvar för, och utvecklas i ditt arbete.

ERFARENHET KRÄVS 
Ja

KRAV 
Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana. Ha vana att jobba på natten på ett äldreboende.

ARBETSTID/VARAKTIGHET  
Vikariat, schemalagd arbetstid på natt samt vissa helger.

LÖN  
Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE 
Enligt överenskommelse/snarast.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM 
Ansökningar behandlas löpande. 2021-06-24

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

KONTAKTPERSON  
Veronika Wirén, Verksamhetschef
Telefon: 073-901 57 90

UTDELNINGSADRESS  
Förenade Care Björkbacken, Pinnmöllevägen 200, 24755 Dalby

Dela detta jobb

Natt undersköterska till Björkbacken

Förenade Care AB