halsojobb.se

-->

Mottagningssjuksköterska/Forskningssjuksköterska till öppenvården inom Patientområde Infektion

Ansök nu

Mottagningssjuksköterska/Forskningssjuksköterska till öppenvården inom Patientområde Infektion

 

Vi erbjuder  
Ett stimulerande arbete som sjuksköterska på en välfungerande och trivsam mottagning. Som nyanställd hos oss erbjuds du en individuellt anpassad inskolning.
 
Om tjänsten
Du kommer att arbeta 50 % av din arbetstid med patientbesök på infektionsmottagningen och de resterande 50% arbetar du som forskningssjuksköterska i första hand inom hepatit.
 
Arbetsuppgifterna som mottagningssjuksköterska består i patientundervisning, stödjande åtgärder gällande följsamhet till behandling, ansvara för att bedöma biverkningar och provsvar samt provtagning.
 
Dina arbetsuppgifter som forskningssjuksköterska består av att koordinera kliniska prövningar och akademiska studier. Arbete innebär också att bland annat identifiera lämpliga patienter, informera om studier, samordna besök, provtagning med provhantering och samla data och föra in i olika register.
  
Vi söker
Du som söker är en erfaren sjuksköterska som trivs med ett självständigt arbete och ansvar. Utöver det är  du även noggrann och arbetar strukturerat.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värderar social förmåga, samarbetsförmåga, flexibilitet och initiativtagande.
 
Kvalifikationer 
Krav: Legitimerad sjuksköterska med några års yrkeserfarenhet. Du har vana  av att arbeta i olika datasystem samt har god kunskaper i svenska och engelska.

Meriterande: Erfarenhet som forskningssjuksköterska

Varmt välkommen!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Inflammation och Infektion är ett sjukhusövergripande tema som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom flera internmedicinska specialiteter som endokrinologi, njurmedicin, gastroenterologi, lungmedicin samt infektionssjukdomar, reumatologi, hud och venereologi. Vården är organiserad i 17 patientflöden baserade på likartade diagnoser och omfattar ett 70-tal patientgrupper. 

I temat är alla 1 200 medarbetare viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården. Tema Inflammation och Infektion har en stor öppenvårdsprofil med stark klinisk forskning och nära samarbete med specialistvårdscentra. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Mottagningssjuksköterska/Forskningssjuksköterska till öppenvården inom Patientområde Infektion

Karolinska Universitetssjukhuset