halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Metaboldietist till Karolinska Universitetssjukhuset Solna

Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-13

Ansök nu

Metaboldietist till Karolinska Universitetssjukhuset Solna

Är du legitimerad dietist med intresse för medfödda metabola sjukdomar? Vill du ha ett arbete där du får bred erfarenhet inom högspecialiserad vård och varierande arbetsuppgifter? Då är det kanske dig vi söker!

Vi erbjuder
Hos oss på Klinisk Nutrition ingår du i ett team av kompetenta och erfarna kollegor.

Som anställd hos oss erbjud du:

 • En inkluderande och utvecklande arbetsmiljö med unika möjligheter att ta del av varandras kunskaper inom teamet.
 • Möjlighet till fördjupning och specialisering inom ett område som intresserar dig.
 • Nära samarbete med andra yrkeskategorier, där alla har en viktig del i att ge våra patienter den bästa vården. Intern och extern kompetensutveckling.

Självklart får du som anställd också ta del av våra fina förmåner!

Om tjänsten
I rollen som metaboldietist arbetar du med nutritionsbehandling inom högspecialiserad vård i både slutenvård och öppenvård med inriktning metabol och annan barnsjukvård. Utöver nutritionsbehandling med mat och kosttillägg är enteral nutrition vanligt förekommande. Du samarbetar i ett team bestående av andra dietister där ni har ett gemensamt helhetsansvar inom de olika diagnosområdena, varför uppdraget över tid kan komma att varieras.

Du arbetar enligt NCP i all nutritionsbehandling och använder evidensbaserade metoder för utredning, diagnostik, åtgärder, uppföljning och utvärdering. Arbetet innefattar också föreläsningar och utbildning av vårdpersonal, patientgrupper och studenter.

Annonsen avser en tillsvidareanställning. Hos oss arbetar du dagtid 8:00-16.30 och tillämpar flexibel arbetstid med fast arbetstid 9:00-15:30.

Vi söker
Vi söker dig som:

 • Tar ansvar för det egna arbetet; gör det som krävs och söker den information som behövs för ett bra slutresultat. Du är ansvarsfull nog att be om hjälp när så krävs.
 • Ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.
 • Trivs med att samarbeta för att nå gemensamma mål; hjälper kollegor och tar egna initiativ utifrån gemensamma mål. Du är prestigelös nog att rycka in där det behövs.
 • Följer struktur och planering, men som också är beredd att omvärdera utifrån de förutsättningar som finns i varje given stund. Du är bekväm i att omprioritera och frångå en plan för att lösa en uppkommen situation.
 • Är trygg i dig själv; finner dig i en föränderlig vardag och förmår att anpassa dig till vad som behövs göras.

Kvalifikationer
Krav:

 • Legitimerad dietist med behörighet att verka inom svensk sjukvård.
 • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Meriterande:

 • Magister eller masterutbildning.
 • Klinisk erfarenhet som dietist på barn.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 

Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan!

Om rekryteringsprocessen
Provanställning tillämpas. Urval och intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Hälsoprofessioner och kvinnohälsa
Tema Kvinnohälsa omfattar all verksamhet inom reproduktionsmedicin, benign gynekologisk vård, graviditets-, förlossnings- och fostermedicinsk vård i både Huddinge och Solna. Vi har även ett nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin. Läs mer på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-kvinnohalsa-och-halsoprofessioner/.

Hälsoprofessioner; fysioterapeuter, kuratorer, dietister, logopeder och psykologer möter patienternas behov och skapar mervärde i samarbetet tillsammans med andra professioner inom sjukhusets alla teman och funktioner. Mer information om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-halsoprofessioner/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Metaboldietist till Karolinska Universitetssjukhuset Solna

Karolinska Universitetssjukhuset