halsojobb.se

-->

Medicinska sekreterare till Funktion Akut

Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-18

Ansök nu

Medicinska sekreterare till Funktion Akut

 

Om du vill ha ett intressant och utvecklande arbete med mycket variation är du välkommen att söka tjänsten som medicinsk sekreterare hos oss på Funktion Akut.

Vi söker dig som har några års erfarenhet och som nu vill utveckla dina kunskaper inom både terminologi, klassificering och vårdnära arbete.

Om tjänsten
Vi är en akut verksamhet och bemannar 24/7, vilket innebär att de medicinska sekreterarna arbetar dag, kväll, helg och natt. Dock för dessa två tjänster är det aktuellt med dag, kväll och var tredje helg. Vi söker en medicinsk sekreterare till slutenvården i Huddinge och en medicinsk sekreterare till öppenvården i Solna. 

Dokumentationen görs i TakeCare, terminologin är bred. Vi hjälper varandra när det behövs och det är en naturlig del av vårt arbete. Skulle du vilja prova på att arbeta inom någon annan del av vår administrativa verksamhet, till exempel natt eller i akutreceptionen ser vi det som ett plus. 

Fortbildning och vidareutbildning är något som vi anser är viktigt och nödvändigt för vårt arbete varför vi försöker tillgodose detta i största tänkbara utsträckning och utifrån verksamhetens krav. 

Eftersom vi arbetar tillsammans, Huddinge och Solna, har du möjlighet att välja vart du vill ha din arbetsplats. 

Vi söker
Verksamhetens behov kan variera från dag till dag och det är viktigt att du är en flexibel person som känner ansvar. Vi är dock noga med att alla hjälps åt om någon avdelning har mycket att göra eftersom vi anser att hela Funktionsområde Akut är vårt gemensamma ansvar. 
Du är drivande i din yrkesroll och van att arbeta med förbättringar av verksamheten. Du tycker också om att samverka med andra arbetsgrupper.
 
Du delar även Karolinskas värderingar Ansvar - Medmänsklighet - Helhetssyn.
 
Kvalifikationer 
Medicinsk sekreterarutbildning med några års erfarenhet inom yrket. Goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi. Utbildning eller erfarenhet av DRG.
 
Vi kan påbörja intervjuer innan ansökningstiden tagit slut.
 
Välkommen med din ansökan!
 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Funktion Akut har sjukhusövergripande ansvar för akutsjukvården på Karolinska Universitetssjukhuset med verksamheter i både Solna och i Huddinge. Vårt fokus ligger på diagnostisering, behandling och stabilisering av akut insjuknade eller akut försämrade patienter.  

Vi arbetar aktivt och strukturerat mot att nå linjelösa akutmottagningar inom något år, baserat på akutsjukvårdsspecialister inom medicin och omvårdnad, genom nära samarbete med andra specialiteter för att ge patienterna på akutmottagningarna bästa möjliga vård. 

Förutom akutmottagningar har vi akutvårdsavdelningar och intermediärvårdsavdelningar för att kunna möta olika behov av vårdnivå och behandlingsintensitet. Multidisciplinärt teamarbete präglar våra arbetssätt och konstruktivt nytänkande är vårt signum för att skapa en attraktiv arbetsplats för alla som utmanas av att arbeta med akuta och ofta oklara sjukdomstillstånd. Inspirerade av Magnetmodellen erbjuder vi karriärvägar inom sjukhusets tredelade uppdrag; vård, forskning och utbildning. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Medicinska sekreterare till Funktion Akut

Karolinska Universitetssjukhuset