halsojobb.se

-->

Medicinsk sekreterare till Tema Hjärta, kärl och Neuro

Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-05

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till Tema Hjärta, kärl och Neuro

 

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en unik möjlighet att vara med och skapa förutsättningar för en bra vård för våra patienter med stort fokus på omvårdnad. Vårdadministrationen organiseras på temanivå för att säkerställa hög kvalitet och minskade ledningstider på administrativ service till samtliga patientflöden samt stora möjligheter för kompentenshöjning och flexibilitet för personalen. De medicinska sekreterarna sköter servicen till temats samtliga patientområden och patientflöden.

Du kommer att ingå i ett team bestående av mycket duktiga och trevliga medicinska sekreterare och administratörer vård.

Som anställd på Karolinska erbjuds du möjlighet till en friskvårdstimme i veckan i vårt personalgym alternativt friskvårdsbidrag. Karolinska är ett rökfritt sjukhus.

Om tjänsten
Du erbjuds ett stimulerande och omväxlande arbete i en grupp mycket duktiga, glada och trevliga sekreterare. I arbetsuppgifterna ingår att skriva digitalt dikterade ljudfiler i datajournalsystemet Take Care, sköta DRG och efterregistrering, TeleQ, post- och arkivhantering, förbereda inför ronder samt andra uppgifter utifrån verksamhetens behov.

Du kommer att vara placerad inom Neuro och arbeta främst inom neurokirurgi öppen- och slutenvård i Solna. Dock ingår även att vid behov arbeta mot de neurologiska enheterna i Huddinge och Solna.  

Vi söker
Du ska vara mycket noggrann och intresserad av att utföra varierande arbetsuppgifter utifrån verksamhetens behov. Du tycker om att ge god service och är van vid såväl självständigt arbete som arbete i grupp. Du kan organisera ditt arbete på ett effektivt sätt och kan ta egna initiativ.

Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper så som god samarbetsförmåga och förmåga att skapa en positiv stämning.

Kvalifikationer
Godkänd yrkeshögskoleutbildning som medicinsk sekreterare med goda kunskaper inom området Neurologi / Neurokirurgi.

Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

Stor vana av att arbeta i datajournalsystem och med utskrift av digitala diktat.

Varmt välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. Personligt brev
2. CV
3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)
- Yrkeslegitimation

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare till Tema Hjärta, kärl och Neuro

Karolinska Universitetssjukhuset