halsojobb.se

-->

Medicinsk sekreterare till Patientområde Bröst - Endokrina tumörer och Sarkom

Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-17

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till Patientområde Bröst - Endokrina tumörer och Sarkom

 

Vill du arbeta i ett team där just din arbetsinsats gör skillnad?  Vill du jobba i en verksamhet som är förändringsbenägen och där din initiativförmåga uppskattas? 
Välkommen som medicinsk sekreterare till Patientområde Bröst - Endokrina tumörer och Sarkom! 


Om tjänsten
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av journalskrivning i journalsystemet Take Care, DRG-registreringar, remisshantering, posthantering och övriga administrativa uppgifter. Utöver sedvanliga arbetsuppgifter finns nu möjligheten att vara med och utveckla administrativa processer inom Patientområde Bröst-Endokrina tumörer och Sarkom. Patientområdet är innovativt och strävar mot att ligga i framkant gällande vårdadministration. Just nu utvecklar vi processer för task-shifting, där rätt kompetens, gör rätt sak. Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete med arbetsuppgifter inom både öppenvård och slutenvård. Vi tar alla ett gemensamt ansvar för att den dagliga administrativa enheten fungerar. Du kommer ha ett nära samarbete med övriga professioner inom patientområdet.

Välkommen till att utvecklas med oss! 
 
Vi söker 
Vi söker dig som gillar att arbeta självständigt och ta ett eget ansvar. Du kommer arbeta i en flexibel, förändringsbenägen verksamhet där du tar egna initiativ och ser helheten. Du har god samarbetsförmåga, är noggrann och kan organisera och prioritera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Du tycker att det är spännande att få vara med att utveckla och påverka framtidens arbetsuppgifter för din yrkesroll. Du delar Karolinska Universitetssjukhuset värderingar: Ansvar  - Medmänsklighet  - Helhetsyn.  
 

Kvalifikationer 
Medicinsk sekreterarutbildning med erfarenhet av yrket. Goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi samt engelska i skrift. Utbildning eller erfarenhet av DRG är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten.  

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare till Patientområde Bröst - Endokrina tumörer och Sarkom

Karolinska Universitetssjukhuset