halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Medicinsk sekreterare till Karolinska Universitetssjukhuset

Ort
Utgår

2022-10-06

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till Karolinska Universitetssjukhuset

Vi söker medicinsk sekreterare som vill arbeta inom vårdadministrationen på Tema Cancer med placering inom enhet Huvud Hals Lunga Hud!

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete inom det egna ansvarsområdet. Du kommer att samarbeta med alla personalkategorier och det finns goda möjlighet till utveckling inom vårt verksamhetsområde. Vi tillämpar flextid och erbjuder subventionerad friskvård samt kostnadsfritt gym. 

Du kan läsa mer om våra anställningsförmåner här!

Om tjänsten

Vårdadministrationen är ett eget verksamhetsområde för 130 medarbetare som leds av en vårdadministrativ chef och fem enhetschefer. Inom vårdadministrationen jobbar medicinska sekreterare, chefsassistenter och administratörer.

I rollen som medicinsk sekreterare består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av journalskrivning i journalsystemet TakeCare, DRG, remisshantering, förberedelser inför multidisciplinära konferenser och andra förekommande administrativa arbetsuppgifter.

Vi söker

Vi söker dig som:

  • Är trygg i dig själv. Du kan anpassa dig till vad omgivningen kräver. Du reflekterar kring och strukturerar ditt arbete med behållet lugn.

  • Är engagerad i att utveckla och förbättra det dagliga arbetet. Du håller dig uppdaterad inom din egen profession och kring vad som sker inom verksamheten.

  • Arbetar enligt en tydlig process. Du organiserar och planerar ditt arbete väl och slutför det som påbörjats samt håller deadlines.

  • Uttrycker en positiv attityd till ditt arbete och verksamheten. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 

Kvalifikationer

Krav:

  • Medicinsk sekreterarutbildning med erfarenhet av yrket.
  • Goda kunskaper i svenska, medicinsk terminologi och engelska språket, både i tal och skrift. 

Meriterande:

  • Utbildning/erfarenhet av DRG.
  • Vana vid journalsystemet TakeCare.

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/ 

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner. 

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer
Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Vi utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdomar. Mer om oss finner du på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-cancer/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

 

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare till Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset