halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Medicinsk sekreterare till Karolinska Universitetssjukhuset

Ort
Utgår

2022-05-23

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till Karolinska Universitetssjukhuset

Vi erbjuder
Vi på Klinisk patologi och Cancerdiagnostik erbjuder nu möjligheten att söka en tillsvidaretjänst som medicinsk sekreterare på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Att arbeta som medicinsk sekreterare hos oss är både stimulerande, omväxlande och utmanande. Framförallt eftersom den medicinska terminologin är mer varierande då vi skriver om hela kroppen och inte enbart ett specifikt område. Hos oss arbetar du dagtid, måndag till fredag, och vi tillämpar flextid. Du har möjlighet att välja mellan subventionerad fysisk träning utanför arbetstid eller friskvård på arbetstid.

Om tjänsten
Inom klinisk patologi och cancerdiagnostik studerar vi vävnad och celler för att utreda och diagnosticera sjukdomar, alla våra medarbetare är en viktig del i kedjan. Vårt arbete har en avgörande betydelse för att bedöma sjukdomsutveckling och planera behandling för patienten.

Klinisk patologi och cancerdiagnostik i Solna är en av Sveriges största patologiverksamheter och antalet olikartade fall och dess grad av komplexitet är mycket stor. Som medicinsk sekreterare är du en del av navet i verksamheten. Du har ständig kontakt med övriga arbetskamrater inom avdelningen som, utöver dina kollegor i sekretariatet, består av läkare, biomedicinska analytiker, cytodiagnostiker, laboratoriebiträden och obduktionstekniker.

Dina arbetsuppgifter kommer utöver svarsutskrift även bestå av sekretariatets övriga administrativa uppgifter, såsom remisshantering, telefonservice, framplockning av medicinska konferenser, posthantering och arkivering. Vi arbetar till största del i vårt eget labbdatasystem SymPathy. Du har ett nära samarbete med din närmsta chef som finns på plats på enheten.

Provanställning kan komma att tillämpas.

Vi söker
Då du kommer att ha kontakt med inremitterande krävs det att du är serviceinriktad och ödmjuk inför andra människor. För att möta upp kunders förväntningar arbetar vi kontinuerligt med flödes- och förbättringsarbete och ser för den skull att du besitter initiativförmåga och är öppen för förändringar.

Du har en positiv attityd och kan arbeta i högt tempo då arbetsbelastningen stundtals kan vara hög. Vidare ser vi att du är flexibel, har bra överblick och känner dig bekväm med att arbetsuppgifterna kan växla från dag till dag samt under dagen.

Karolinskas ledord - helhetssyn, ansvar och medmänsklighet - är viktiga i vår dagliga verksamhet och därför söker vi dig som är noggrann och ansvarstagande med förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Det är viktigt att du är ödmjuk inför att varje prov är unikt och att du aldrig är fullärd.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Kvalifikationer
Krav:

  • Utbildad medicinsk sekreterare
  • Goda kunskaper i såväl det svenska som det engelska språket.
  • Då vi skriver diktat inom många olika medicinska områden behöver du även ha goda kunskaper i medicinsk terminologi.

Dra dig inte för att söka om du är nyutbildad, erforderlig utbildning och kompetens ges på plats.

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion. Verksamheten spänner över hela det diagnostiska området inom laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset.

MDK är centrum för kompetensmässigt och tekniskt ledande diagnostik, intervention och behandling som tillgodoser patienternas behov idag och i framtiden.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

 

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare till Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset