halsojobb.se

Medicinsk sekreterare - sommarvikariat på prisbelönt sjukhus eller ino ...

Företag Tiohundra AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-16

Ansök nu

Medicinsk sekreterare - sommarvikariat på prisbelönt sjukhus eller ino ...

Är du utbildad medicinsk sekreterare, gärna med erfarenhet från journalsystemet Take care? Vårdadministrationen stödjer vården i vid Norrtälje sjukhus och primärvård med medicinska sekreterare och annan vårdadministrativa tjänster. Vi arbetar utifrån Tiohundras värderingar och med ambitionen att ge optimal service till våra beställare i form av administrativa tjänster, kassa- och receptionsarbete, journaldokumentation, chefssekreterartjänst och mycket mer.
 
Norrtälje sjukhus är ett komplett akutsjukhus som nyligen blivit utsedd till tredje bästa mindre sjukhus i Sverige. Sjukhuset får toppbetyg av både patienter och medarbetare och har ett välfungerande samarbete mellan olika enheter. Vår primärvård finns på olika platser i  kommunen och arbetar innovativt med nya digitala arbetssätt och specialistmottagningar. 

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter. 
 
Vi intervjuar och anställer fortlöpande under annonseringstiden. Anställningens omfattning, heltid/deltid, kan variera efter överenskommelse.

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare - sommarvikariat på prisbelönt sjukhus eller ino ...

Tiohundra AB