halsojobb.se

Medicinsk sekreterare

Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-15

Ansök nu

Medicinsk sekreterare

Beskrivning av tjänsten

Vi söker nu ytterligare en medicinsk sekreterare till vårt team på Ortho Center Skåne. Som medicinsk sekreterare är du en viktig resurs i vår verksamhet och vi erbjuder dig ett utvecklande och stimulerande arbete på en expanderande ortopedisk mottagning. Arbetsuppgifterna består av journaldokumentering, remisshantering, intyg, och patientbokningar. Även receptionsarbete, kommunikation med patienter och försäkringsbolag samt posthantering ingår i tjänsten.

KVALIFIKATIONER

Vem är du?

Du är van att arbeta med varierande arbetsuppgifter samt tycker om att verka i en dynamisk miljö med högt tempo. Det är viktigt att du ser möjligheter, är effektiv, har god initiativförmåga och kan arbeta självständigt samt tillsammans med andra. Du är noggrann och välorganiserad med en god administrativ förmåga. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift, i såväl svenska som engelska.

Vi ser gärna att du har en bakgrund som…

Medicinsk sekreterare, med utbildning i medicinsk vårddokumentation, gärna med erfarenhet av ortopedi. Vana av receptionsarbete är meriterande liksom om du tidigare arbetat i Pasis och Boka Doktorn.

Anställningsvillkor:

  • Anställningsform: Tillsvidare 40 timmar i veckan
  • Tillträde: Snarast
  • Lön: Individuell lönesättning

 

  • En spännande och utvecklande specialistmiljö

  • Hos oss är ALLTID kvalitén och patienten i fokus

  • Nära till beslut, bra idéer blir snabbt verklighet

  • Mål: Ledande i varje specialistområde vi verkar

  • Vi arbetar med effektiva och optimerade processer

  • Erfaren personal och stor kunskap internt

OM FÖRETAGET

GHP är en svensk börsnoterad sjukvårdskoncern med ca 500 anställda. Vi bedriver vård vid specialistkliniker i Sverige, Danmark och Förenade Arabemiraten (UAE). GHP startades 2006 med ambitionen att förbättra vården i Sverige genom specialiserade kliniker med kvalitet i världsklass.
Varje klinik specialiserar sig på en enskild patientgrupp, vilket leder till en högre effektivitet och kvalitet. Detta är fundamentet för klinikernas och GHP:s verksamhet – ”Kvalitet genom specialisering”.
Vi anser att det bästa sättet att öka kvaliteten och effektiviteten i den svenska vården är att flytta ut den vård som inte behöver akutsjukhusets resurser till specialiserade kliniker fokuserade på enskilda patientgrupper. Dessa kliniker skall bemannas av alla de olika yrkesgrupper som patientgruppen kan behöva träffa. På så sätt ökar vi sannolikheten att patienten inte behöver leta vidare efter vård och vi gör det möjligt med teamarbete kring patientens åkomma. Våra kliniker är huvudsakligen lokaliserade till Stockholm, Göteborg, Skåne, Köpenhamn och Förenade Arabemiraten.

Monica Dahlin | Kontaktperson

 Skicka email

 

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare

GHP Specialty Care AB