halsojobb.se

Lungavdelning 74/lungmottagning söker kollega

Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-25

Ansök nu

Lungavdelning 74/lungmottagning söker kollega

Är du sjuksköterska med eller utan tidigare erfarenhet som vill arbeta flexibelt och nytänkande? Vill du tjänstgöra endast var 3:e helg samt ha möjligheten att börja klockan 08.00. Söker du efter en avdelning med god struktur och korta beslutsvägar, där du får vara med och förändra - på riktigt! Då kan vår arbetsplats på medicinkliniken vara något för just dig! Vi är ett glatt och lättsamt gäng som nu söker ny kollega.

Jobbannons

 

Att arbeta hos oss

 

Arbetet på avdelningen genomsyras av arbetsglädje, prestigelöshet, samarbete och flexibelt tänkande. Hos oss får och känner du att det går att fråga om allt. Oavsett yrkeskategori så hjälps vi alltid åt och arbetar tillsammans på lösningar för att arbetet ska flyta på. Vi har flera sjuksköterskor som roterar mellan avdelning och mottagning vilket vi ser som en möjlighet till kompetensutveckling.

Du får en individuellt anpassad inskolning med uppföljning efter en månad, där vi tillsammans går igenom eventuellt behov av ytterligare inskolningsdagar.

Vi arbetar aktivt med LEAN för att tillvarata alla medarbetares förbättringsförslag.

 

Avdelning 74

 

Avdelning 74 är inriktad på lungmedicin och har 12 vårdplatser, med intag från akuten och övriga avdelningar dygnet runt. Arbetet innefattar mycket medicinsk teknik då våra patienter ofta har pleuradränage med behandlingar kopplade till dessa eller non-invasiv-ventilation (NIV). Blodgasdelegering ser vi gärna att du erhåller efter en tid på avdelningen, men är inte ett krav.

 

Lungmottagningen

 

På lungmottagningen ingår förutom sedvanligt mottagningsarbete att assistera vid undersökningar, beställning och uppföljning av syrgaskoncentratorer och NIV-apparatur (Non Invasiv Ventilation). Vi har precis påbörjat arbetet med uppbyggnad av en sjuksköterskemottagning för våra KOL-patienter, där du kommer vara en viktig del i den processen. Vikt läggs vid särskilt intresse för att bygga upp och strukturera arbetet kring sjuksköterskemottagning.

 

Om Dig

 

Vi hoppas att du är en glad och trevlig person, som tycker om att samarbeta i grupp och lära av varandra. Vi uppskattar om du är genuin och rättfram. Tycker du dessutom om att testa nya förslag/arbetssätt och bidrar själv med förslag då är du som klippt och skuren för oss.

 

Kvalifikationer:

 

Legitimerad sjuksköterska.

A

nställningsform

Tillsvidare hel-eller deltid. Dag/kväll, natt eller treskift. Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker fortlöpande.

Är du intresserad så berättar vi mer om verksamheten vid ett personligt möte!

Publicerad den 

Dela detta jobb

Lungavdelning 74/lungmottagning söker kollega

Danderyds Sjukhus AB