halsojobb.se

-->

Lösningsarkitekt Diagnostik och Monitorering

Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-02

Ansök nu

Lösningsarkitekt Diagnostik och Monitorering

Livsviktig IT 
Vill du utveckla IT-stöd som gör skillnad på riktigt? Vill du bli teknisk lead för ett kvalificerat team som brinner för att förbättra hälso- och sjukvården med hjälp av teknik för medicinsk diagnostik och monitorering? Vill du bidra till internationellt framstående IT-utveckling? Vill du jobba med något som verkligen är värdefullt - att hjälpa människor till en bättre hälsa? Har du dessutom kompetens inom lösningsarkitektur, då ska du titta hit. Var med och skapa framtidens sjukvård tillsammans med oss! 

Vi erbjuder 
Karolinska Universitetssjukhuset har gått igenom en uppmärksammad förändringsresa och vi står nu redo att gå vidare med ambitiösa mål för att möta vårdens högt ställda förväntningar. Vi mäter oss med de bästa i världen inom allt från medicinska resultat till patienternas upplevelse av vården. Vi ska hålla högsta internationella klass inom vård, forskning och utbildning - det vill säga skapa högsta värde för våra patienter. Flytten till vårt nybyggda universitetssjukhus i Hagastaden, Solna, är genomförd och håller på att byggas upp till navet i ett av Europas största Life Science-kluster för akademi, forskning och näringsliv.

På Karolinska Universitetssjukhuset IT får du möjlighet att vara en del av en dynamisk och omväxlande miljö med hög kompetens. Engagerade medarbetare som driver arbetet framåt både inom utveckling och förvaltning i nära samarbete med såväl sjukhusverksamheten som teknikleverantörer. Karolinska Universitetssjukhuset IT har en bred portfölj innefattande bland annat ansvar för verksamhetskritiska system och med ett ständigt fokus på systematiskt informations- och IT-säkerhetsarbete. Inom diagnostik och monitorering ser vi en rad lämpliga tillämpningar av AI såsom maskininlärning för mönsterigenkänning och prediktion. Som lösningsarkitekt har du just nu ett tillfälle att bli ledande i etableringen av lämpliga informationsplattformar och säker datahantering för att möta ett accelererande behov av datadrivna behandlings- och forskningsmetoder.

Vi satsar på att förbättra kompetens, kapacitet och leveransförmåga inom digitalisering och innovation. I samband med byggandet av den nya sjukhusbyggnaden i Solna gjordes en stor satsning med ambitionen att vara världsledande inom diagnostik och monitorering. Du kommer ges stora möjligheter att fördjupa och utveckla dina kunskaper genom ditt arbete i en unik kontext - så om du önskar en ny utmaning i din karriär har du chansen nu! 

Din vardag
Inom området diagnostik och monitorering kommer du att erbjudas ett stimulerande arbete i en kunskapsintensiv organisation och du kommer vara del av en engagerad sektion på 25 personer. Området innefattar bland annat komponenter som avancerade bild- och visualiseringslösningar, avancerade övervakningssystem, bildhanteringssystem, bildlagring, datalager för vitalparametrar, integrationslösningar, journalsystem för intensivvård, operationsplaneringssystem, spårbarhetssystem och radiologiskt informationssystem.

Arbetet som lösningsarkitekt innebär bland annat att:

  • förstå verksamhetens behov och att översätta dem till vad det innebär för IT-system och informationsbehov.
  • vara strategisk partner till verksamheten avseende hur förbättrad IT kan bidra till Karolinskas verksamhetsutveckling.
  • säkra att Karolinska har den mest lämpliga tekniska arkitekturen med avseende på verksamhetens behov. Arkitekturen skall vara robust, skalbar, kostnadseffektiv och leverera den prestanda som de olika verksamheterna kräver.
  • i dialog med gruppen Strategi och Arkitektur och med hjälp av omvärldsbevakning, förstå Karolinskas målarkitektur för ditt ansvarsområde och driva utvecklingen av den.
  • ansvara för livscykelhantering av de teknologier som ingår i arkitekturen och genom omvärldsanalys säkra att Karolinska följer med i den tekniska utvecklingen på den nivå som är mest lämplig för våra olika verksamheter – vissa delar kräver trygga, stabila lösningar, medan andra ligger i innovationens framkant.
  • säkra väl fungerande integrationer till övriga system inom Karolinska.
  • leda arbetet med att ta fram och implementera lösningsförslag i vidare- och nyutveckling.
  • vara delaktig i att kompetens- och verksamhetsutveckla avdelningen.

Vi söker
Vi söker en erfaren lösningsarkitekt för att förstärka vårt team. Du tycker om och har erfarenhet av att arbeta i framkanten av tekniken och har erfarenhet av storskalig IT-utveckling. Viktigt är också att du har ett driv och engagemang, kan leda förändring i det dagliga arbetet och tillsammans med dina kollegor ta ansvar för att lösningar och plattformar utvecklas och ligger i framkant. Som person är du analytisk, kommunikativ och strukturerad samt visar på en helhetssyn och är en naturlig ledare.

Kvalifikationer
Du har en teknisk akademisk utbildning; civilingenjör, systemvetare eller motsvarande utbildning. Vidare har du erfarenhet av strategisk utveckling och arkitekturdesign i en modern och välfungerande IT-organisation eller annan motsvarande relevant erfarenhet. Du är metodiskt driven, har vana att arbeta med verksamhetskritiska system och har mycket goda kunskaper inom olika applikationsteknologier och plattformar. Du har mycket god förståelse kring att driva arbetet med teknisk livscykelhantering och optimering av applikationer. Vidare så kan du leda analyser av komplexa frågeställningar där du har förmåga att på ett pedagogiskt sätt kommunicera resultatet. Du har utmärkt förmåga att uttrycka dig både muntligt och skriftligt på svenska och engelska. Erfarenhet av diagnostik och monitorering inom sjukvård, praktiskt IT-säkerhetsarbete samt erfarenhet av teknisk dokumentation och modellering är meriterande.

Vi kommer också att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Du uppfattas av andra som en naturlig auktoritet på teknisk utveckling. Du har en förmåga att möta andra så att de förstår var de kan bidra med och vill göra det. Du kan kommunicera koncept och idéer på ett sätt som fokuserar insatser mot en gemensam målbild.

Välj att utveckla och utvecklas med oss – vi ser fram emot din ansökan!

Urval kommer att ske löpande.
 
Varmt välkommen att söka!

Ansökan 

I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent. 

Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna.

Din ansökan är inte komplett förrän du genomfört testerna.  

Välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.  

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor
4. Genomförda tester (MAP och Matrigma)  

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Lösningsarkitekt Diagnostik och Monitorering

Karolinska Universitetssjukhuset