halsojobb.se

Leva livet inspiratör

Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-04

Ansök nu

Leva livet inspiratör

Förenade Care driver vård- och omsorgsboendet Sjöstjärnan i egen regi och har ramavtal med Kommunförbundet Skåne.  Boendet erbjuder 14 korttidsplatser och 12 omvårdnadsplatser. Det tidigare sommarresidenset i stadsdelen Limhamn har en tillhörande parkliknande tomt med utsikt över Öresund. Personalteamet består av verksamhetschef, gruppledare, arbetsterapeut, sjukgymnast, sjuksköterska och omvårdnadspersonal.

Ditt uppdrag

Som Leva Livet inspiratör är du ansvarig för planering och genomförande av dagliga aktiviteter och gemenskap utifrån önskemål från våra boende. De boende ska kunna underhålla sina intressen, men du ska även inspirera till att hitta nya intressen som skänker välbefinnande och livskvalitet. Du skapar även ett kontaktnät med olika organisationer så att de boende får vara med i samhällslivet. Du ansvarar för att söka kontakter med stiftelser, frivilligorganisationer samt kommunen för att driva olika projekt inom ansvarområdet.

 I tjänsten ingår kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete och du erbjuds utbildning i kvalitetsledningssystemet. Du kommer att ingå i ledningsgruppen för verksamheten.

Krav

Eftergymnasial utbildning, äldrepedagog eller annan likvärdig utbildning

Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

Meriterande

Erfarenhet/utbildning inom geriatrik.

Lön

Individuell lönesättning, kollektivavtal finns

Anställningsvillkor

Deltid, tillsvidare, 6 månaders provanställning tillämpas

Tillträdesdatum enligt ök

Sista ansökningsdag 2019-10-06, rekrytering sker löpande.

Kontaktperson

Verksamhetschef Birgitta Abramo

birgittaa@forenadecare.com

070-9640831

Dela detta jobb

Leva livet inspiratör

Förenade Care AB