halsojobb.se

I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta för faluborna. Vi gör skillnad och vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens - det vet vi leder till utveckling både för individen och för organisationen. För oss är det viktigt att ge våra medarbetare ett hållbart arbetsliv, vilket vi kallar ”Balans i livet”. Vi satsar alltså mycket på de mjuka värdena – hur människor mår, blir bemötta och kan växa – eftersom det är vår definition av att vara en riktigt bra arbetsgivare. I Falu kommun eftersträvar vi jämställdhet och vi ser gärna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar därför sökande som bidrar till detta.

Vill du ha ett fritt och självständigt arbete? Gillar du att arbeta med varierande och utmanande arbetsuppgifter?  Har du en positiv människosyn och förmåga att se varje individs behov. Sök då tjänsten som poolsjuksköterska
inom sektionen hälso- och sjukvård i Falu kommun! 

Omvårdnadsförvaltningens arbete bygger på en gemensam värdegrund där trygghet är ett centralt begrepp i arbetet tillsammans med den enskilde kunden. I varje möte med den enskilde ska omvårdnadsförvaltningens verksamheter kännetecknas av ett bemötande som säkerställer respekt, integritet, självbestämmande, gott bemötande, kontinuitet och inflytande för den enskilde.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska i kommunal hälso- och sjukvård leder du omvårdnadsarbetet på enheten. Ett nära samarbete med andra yrkeskategorier är en viktig del av arbetet. I dina arbetsuppgifter ingår att handleda och delegera hälso- och sjukvårdsuppgifter till omvårdnadspersonal. Du ansvarar för att de boende får en god och säker vård.  Arbetet ställer stora krav på att kunna arbeta självständigt men också på samverkan med andra runt de boende.

Som poolsjuksköterska täcker du upp för kollegor på vård- och omsorgsboende som har semester eller annan frånvaro. Det kan även handla om att stärka upp på en enhet om det är tillfälligt hög belastning. Det innebär att du kan vara på olika enheter under veckan. 

Vi erbjuder attraktiva arbetstider och du kommer att ingå i en grupp med sjuksköterskor som är ett kompetent, självgående och härligt gäng inom vård- och omsorgsboende. Det är ett fritt och självständigt arbete som skapar delaktighet och ger personlig utveckling. Vi kommer även att erbjuda dig ett mentorskap  och individuell introduktion efter behov, som ger en mycket bra start i ditt nya arbete!

Kvalifikationer
- Legitimerad sjuksköterska

- Bred yrkeskompetens

- Minst två års arbetslivserfarenhet som sjuksköterska

- B-Körkort

Personliga egenskaper
Arbetet som poolsjuksköterska är spännande, utvecklande och givande. För att trivas krävs att man gillar utmaningar och vill ha varierande arbetsuppgifter.

Vi söker dig som är ansvarsfull, trygg i din yrkesroll och som tycker om att arbeta såväl självständigt som i team. Vidare är du är en ödmjuk och positiv person som är öppen och engagerad. Du har en trygg kunskapsgrund och ett stort engagemang för att möta nya personer och nya förhållanden samt trivs bra med att utveckla dig själv och verksamheten. Vi ser att du är empatisk och för dig är ett gott bemötande mot patienter och kollegor viktigt. Du är även flexibel och har lätt för att samarbeta med andra. 

Meriterande kvalifikationer

- Specialistutbildning i vård av äldre, distriktssköterskeutbildning eller annan relevant vidareutbildning.  

- tidigare erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård. 

Vi erbjuder
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Schemalagd arbetstid 38,25 timmar/vecka, dagtid. Helgtjänstgöring var 6:e vecka, dagtid.

Kopior på betyg lämnas i samband med intervju. 

Låter det som att vi kan erbjuda dig en intressant utmaning i arbetet – hör av dig så vi får tillfälle att träffas.  Välkommen att bli en del av vårt team

Upplysningar

Enhetschef Carola Jakobsson 023-829 59

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av tjänsten, men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Fackliga företrädare

Vårdförbundet: Malin Wellhard 023-817 76, Susanna Sörensen 023-868 83.

Kontaktinformation
Carola Jakobsson, Enhetschef

Arbetsplats
Kopparvägen 1

791 43 Falun

Logga

Legitimerade Sjuksköterskor till vård- och omsorgsboende vid Falu kommun

Företag Falu kommun
Ort
Utgår

2020-01-23

Ansök nu

Dela detta jobb