halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Legitimerad sjuksköterska alt. specialistsjuksköterska i vård av äldre till Segevångsgården. Tillsvidareanställning.

Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-30

Ansök nu

Legitimerad sjuksköterska alt. specialistsjuksköterska i vård av äldre till Segevångsgården. Tillsvidareanställning.

Vi välkomnar nu en ny kollega till vår positiva arbetsgrupp på Segevångsgården! Här har vi en fin sammanhållning och ett flexibelt förhållningssätt för att möta våra boendes behov.

Förenade Care AB driver Segevångsgården på uppdrag av Malmö kommun. Vi har 72 lägenheter uppdelade på sex avdelningar, alla på markplan. Segevångsgården har en fantastisk parkliknande trädgård och alla avdelningar har utgång till denna från dagrummen. Vi har en avdelning som är för somatiskt sjuka personer och övriga fem är för personer med demenssjukdom. Vi arbetar i team bestående av omvårdnadspersonal, sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast, gruppledare, Leva livet-inspiratörer och verksamhetschef och bitr. verksamhetschef.
Vården präglas av en helhetssyn och grundtanken att de boende har förmåga att själv välja hur de vill leva sitt liv. Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för boende, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vår värdegrund: Omtanke – Vänlighet - Service

ARBETSUPPGIFTER 
Sedvanliga arbetsuppgifter som åligger sjuksköterska.
Du är OAS och har ett arbetsledande ansvar och dina arbetsuppgifter kommer att bl. a bestå i att utföra omvårdnadsarbete utifrån den boendes önskan och behov med kvalitet i fokus. Vi arbetar aktivt med BPSD-registret, personcentrerad omvårdnad och att möta den boende där den befinner sig i sin sjukdom. Handledning och utbildning av vårdpersonalen ingår i rollen.

KVALIFIKATIONER 
De formella kraven för tjänsten kräver att du som vill arbeta hos oss är legitimerad sjuksköterska med rätt att verka inom svensk sjukvård. Erfarenhet av arbete med demenssjuka personer är meriterande. I arbetet ingår dokumentation, vilket innebär att du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

PERSONLIGA EGENSKAPER 
Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll, vågar ta stort ansvar och har förmåga att fatta såväl stora som små beslut. I ditt arbete utgår du från den boendes behov och ditt arbetssätt präglas av engagemang och lyhördhet. Du har ett genuint intresse av att arbeta med äldre och har vårdtagarnas bästa i fokus. Du är ansvarstagande, har en god samarbetsförmåga och är pedagogisk i din handledning.
Som person är du självständig och har ett flexibelt arbetssätt samt förmåga att arbeta resultatinriktat, verksamhetsutvecklande och se helheten i verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt att du verkar för en god stämning i teamet och att samarbete med kollegor och omgivning sker på ett prestigelöst sätt. 

KRAV
Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana

ARBETSTID/VARAKTIGHET
Tillsvidareanställning, vi tillämpar 6-månaders provanställning.
Tjänsten gäller 75 % anställning, där tjänstgöringsgraden kan vara justerbar efter önskemål. Helgtjänstgöring är endast var 9:e helg. Vid helgtjänstgöring ansvarar man för Segevångsgården och Victoria vård och omsorgsboende i Malmö mellan kl. 07.00-21.30. Vid helgtjänstgöring har man möjlighet att utgå ifrån hemmet och utifrån behovet i verksamheten så finns krav på endast fyra timmar aktivt arbete på plats, fördelat på båda verksamheterna, per helgdag.

LÖN 
Månadslön. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Omgående eller efter överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
2022-01-30
Ansökningar behandlas löpande.

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV och referensuppgifter.
Vi ser fram emot att just DU söker!
Vi har löpande rekrytering.

KONTAKTPERSONER
Yvonne Englezon, verksamhetschef
Telefon: 040-38 54 15 eller 0733-150 115
yvonnee@forenadecare.com 

Maria Lindgren, bitr. verksamhetschef
Telefon: 040-38 54 15 eller 0733-150 115
marial@forenadecare.com

UTDELNINGSADRESS 
Förenade Care Segevångsgården 
Kronetorpsgatan 45
212 26 Malmö

Dela detta jobb

Legitimerad sjuksköterska alt. specialistsjuksköterska i vård av äldre till Segevångsgården. Tillsvidareanställning.

Förenade Care AB