halsojobb.se

Nora växelvård/korttidsvård

Vi söker två sjuksköterskor till växelvård och korttidsvård där vi arbetar i team med alla yrkeskategorier på plats dagligen.
Vill du vara den som tillsammans med oss, med patientens mål i centrum skapar livskvalitet, trygghet, god och säker vård? Då är Noras växelvård och korttidsvård något för dig.

Verksamheten är belägen i Sävja i fina lokaler och med natursköna omgivningar för utevistelse.
Nora korttids/växelvård omfattas av totalt 40 vårdplatser fördelat på två våningsplan. Verksamheten på våning fyra har demensinriktning. 10 platser korttidsvård och 10 platser växelvård. Den andra verksamheten på våning tre, har inriktning växelvård somatik

Ditt uppdrag
Teamet skapar trygghet för både patienter och närstående genom att ta tillvara varje individs unika möjligheter, erbjuda god omvårdnad, social gemenskap och aktivitet i lagom dos som främjar fysiskt och psykiskt välmående.

Arbetet som omvårdnadsansvarig sjuksköterska innefattar sedvanliga arbetsuppgifter såsom att handleda/delegera personal, direkt patientarbete samt stöd till närstående.
Som sjuksköterska i denna typ av verksamhet är samordning mellan olika aktörer i vården en stor del i arbetet.

Schemat omfattar dag- och helgtjänstgöring. 7-16.


Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av växelvård, korttidsvård och/eller demensvård. Att du har goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift är en förutsättning.

Du har en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Vidare har du förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap och du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. Du är även bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Helena Ekman 018-727 02 64 (#)

Facklig företrädare:
Vårdförbundet Julia Vetterberg, 018-727 88 71

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)

Inom äldreförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Legitimerad sjuksköterska

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-06-08

Ansök nu

Dela detta jobb