halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Legitimerad läkare till Medicinsk enhet Hematologi

Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Legitimerad läkare till Medicinsk enhet Hematologi

Medicinsk enhet (ME) Hematologi bedriver en omfattande och högspecialiserad hematologisk vård innefattande alla delar av hematologi, inklusive koagulation. Forskning, utbildning och utveckling är en viktig, integrerad och naturlig del av vår verksamhet. Vi har verksamhet på Karolinska Huddinge och Solna.

Vi söker, till sommaren, legitimerade läkare, som är intresserad av att bidra till ME Hematologis verksamhet både vad gäller utmärkt kliniskt patientomhändertagande, forskning och utbildning.

Om tjänsten
Som legitimerad läkare på ME Hematologi arbetar du både i öppenvård (dagvård/behandlingsavdelning och mottagning) och i slutenvård. Du arbetar självständigt under handledning och förväntas ta ett stort eget ansvar för varje patient och dela ansvaret för vår kliniska verksamhet.

ME Hematologi har ett omfattande utbildningsuppdrag där alla medarbetare bidrar till att utveckla både andras och den egna kompetensen. Undervisning av yngre och blivande kollegor ingår som en naturlig del av det dagliga arbetet.
Arbetet på ME Hematologi genomsyras av ett vetenskapligt synsätt varför det är en fördel om du har erfarenhet av, eller ambitioner för att bedriva eget vetenskapligt arbete.

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad läkare och har tidigare erfarenhet av arbete på internmedicinsk och hematologisk klinik. Du har ett uttalat intresse för hematologi, forskning, utbildning och utveckling. Du är ansvarsfull, har en hög ambition och lätt för att samarbeta. Vidare delar du Karolinskas värderingar; Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn.

Du är en noggrann och flexibel kollega med stort intresse för forskning, undervisning och utvecklingsarbete. Du är även utrustad med medkänsla och engagemang i vården av svårt sjuka patienter.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.

Kvalifikationer
Krav:

  • Legitimerad läkare med erfarenhet av tjänstgöring inom hematologi och/eller internmedicin.

Meriterande:

  • Vetenskapligt intresse och forskning inom hematologi eller koagulationssjukdomar.
  • Erfarenhet och intresse av undervisning.
  • Tidigare erfarenhet från och tjänstgöring på internmedicinsk klinik.

I denna rekryteringsprocess arbetar vi med ett löpande urval. Ansök därför gärna så snart du kan.


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer
Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Verksamheten bedrivs huvudsakligen i Huddinge och Solna, men även på Danderyds sjukhus. Våra medarbetare utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för våra patienter. Ett nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Läkarföreningen: Lotta Hansson

Telefon
08-12370000Namn

Läkarföreningen: PA Broliden

Telefon
08-58580000

Dela detta jobb

Legitimerad läkare till Medicinsk enhet Hematologi

Karolinska Universitetssjukhuset