halsojobb.se

Logga

Leg. sjuksköterskor - semestervikarier 2019

Företag Uddevalla kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-15

Ansök nu

Leg. sjuksköterskor - semestervikarier 2019

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.

I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.

Liv, lust och läge blir livskvalitet i Hjärtat av Bohuslän!

Beskrivning
Vi söker dig som är sjuksköterska och vill arbeta hos oss i sommar.

Vi är uppdelade i olika geografiska områden/hemsjukvårdskontor med ansvar i ordinärt boende, vård och- omsorgsboende, och korttidsboende. 

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter i kommunal hemsjukvård.

Kvalifikationer
Leg. sjuksköterska. Erfarenhet från kommunal hemsjukvård är önskvärt men inget krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där egenskaper så som flexibilitet, samarbetsförmåga, ansvarskänsla och god planerings- och organisationsförmåga värdesätts.

Villkor
Körkort krävs.

Rekrytering sker fortlöpande under ansökningstiden. 

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Logga
Leg. sjuksköterskor - semestervikarier 2019

Uddevalla kommun