halsojobb.se

OM UPPDRAGET
Nu söker vi en skicklig sjuksköterska som ser fram emot spännande uppdrag på närakut i Stockholm. Arbetstiderna är dag och kväll, vardag och helg och du har möjlighet att vara med och påverka ditt eget schema.I rollen som bemanningssjuksköterska får du chansen bredda dina kunskaper och erfarenheter genom möjligheten att jobba på olika sjukhus och träffa nya kollegor från hela landet. Vid uppdragets slut finns möjligheter till nya spännande utmaningar!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för en sjuksköterska på en närakut.Närakuten avlastar akutmottagningarna och har en bred och varierad patientgrupp. Du kommer att jobba med bland annat ortopedi, ÖNH, infektioner, sårskador, akuta bukar och bröstsmärtor. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet i rollan som sjuksköterska, samt erfarenhet från akutsjukvård. För det här uppdraget är det viktigt att vara både ödmjuk och flexibel samt trygg i sin yrkesroll.

DIN PROFIL
Leg. sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet, erfarenhet av akutsjukvård.
Kunskaper i journalsystemet Take Care är en fördel men inte ett krav.

OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Bemanningsföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!
 

Logo

Leg. Sjuksköterska till flera närakuter i Stockholm

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-13

Ansök nu

Dela detta jobb