halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Om arbetsplatsen

Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Stockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland en dryg halvtimme med tåg från Stockholm central. Vi är drygt 11 000 invånare och har ca 850 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Hälso- och sjukvårdsenheten i Gnesta kommun består av sjuksköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster/fysioterapeuter samt undersköterska och rehab assistent. Vi arbetar i team och planerar vår dag tillsammans. Du är varmt välkommen att bli en av oss.

Arbetsuppgifter

Hälso- och sjukvårdsenheten ansvarar särskilt boende, ordinärt boende, LSS samt socialpsykiatri. Som sjuksköterska inom kommunal vård har du ett varierat uppdrag där du som omvårdnadsansvarig sjuksköterska är en viktig pusselbit. Du ansvarar för dina patienter där du tillgodoser deras behov av hälso- och sjukvårdsinsatser såsom bedömningar av hälsotillstånd, uppföljningar dokumentation samt samverkar med andra professioner runt vårdtagaren. Handledning samt att delegera omvårdnadspersonal är även det en arbetsuppgift som ingår i uppdraget. Visst kvälls- och helgarbete förekommer.

Kvalifikationer

• Svensk legitimation som sjuksköterska • Körkort samt vana att köra bil • God dator- och dokumentationsvana • Erfarenheter av kommunal vård är meriterande

Fakta om tjänsten

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Deltid

Tillträde

2022-02-01 eller enligt överenskommelse

Publicerad

2021-12-23

Ansök senast

2022-01-23

Upplysningar

  • Monica Persson
    Enhetschef Hälso- och sjukvård samt Kortvård
    Telefon: 0158-275 518
    E-post: Monica Persson

  • Fackliga företrädare nås via växeln
    Telefon: Kommunens växel 0158-275 000

Ansökan

Referensnummer
A1079215

Leg sjuksköterska

Företag Gnesta Kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-23

Ansök nu

Dela detta jobb