halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Leg. Läkare till Hudkliniken, Sundsvall

Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-23

Ansök nu

Leg. Läkare till Hudkliniken, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Hudkliniken i Sundsvall ingår i Länsverksamhet Lung/Hud/Infektion. Vi arbetar för att uppnå god vård i den dagliga verksamheten och medverkar till att patientsäkerhet, tillgänglighet och vårdkvalitet ständigt upprätthålls, utvecklas och förbättras i enlighet med våra mål. Antalet läkarbesök till kliniken uppgår till cirka 6.800 patienter per år och till sjuksköterska inom hudmottagningen är antalet besök cirka 1.100 per år.

På kliniken har vi ett nära samarbete mellan yrkeskategorierna, en härlig gemenskap och ett kamratligt klimat. Nu söker vi en legitimerad läkare med erfarenhet inom det hudmedicinska området till vår verksamhet i Sundsvall! Välkommen till oss!

Arbetsuppgifter

Som läkare på hudkliniken arbetar du med mottagningsarbete. Till oss kommer patienter från hela Västernorrland för utredning. De huvudsakliga diagnos-grupperna vid kliniken utgörs av hudtumörer, psoriasis, eksem och andra hudsjukdomar. I rollen kommer du att vara en delaktig i uppstarten av projektet Teledermatoskopi tillsammans med Primärvården. Hos oss arbetar du dagtid måndag till fredag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare, specialistkompetens inom dermatologi ses som meriterande. Vi ser att du som söker har ett intresse och erfarenhet inom det hudmedicinska området. Har du tidigare erfarenhet från arbete inom slutenvård ser vi det som meriterande. För rollen krävs att du har god kunskap i svenska språket, lägst motsvarande nivå C enligt Europarådets nivåskala och har en språklig analytisk förmåga. Vi värdesätter ett stimulerande samarbete, såväl den interna samverkan som att samverka med externa aktörer.

För oss är dina personliga egenskaper viktiga och att du som söker är en ansvarstagande person med en positiv attityd gentemot kollegor och patienter. Du är strukturerad då du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du arbetar bra med andra kollegor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt.

Låter detta intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningen avser vikariatsanställning under 1 år med tillträde snarast enligt överenskommelse.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Petra Beckman

SACO

Telefon: 060-181285

Marie Svedberg

Enhetschef

Telefon: +4660181298

E-post: marie.svedberg2@rvn.se

Dela detta jobb

Leg. Läkare till Hudkliniken, Sundsvall

Region Västernorrland