halsojobb.se

Leg fysioterapeut/sjukgymnast till Danderyds sjukhus

Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-21

Ansök nu

Leg fysioterapeut/sjukgymnast till Danderyds sjukhus

Vi erbjuder
Paramedicinska sektionen vid Danderyds sjukhus AB består av arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster och dietister. Fysioterapin har ca 40 medarbetare fördelade över två enheter- Andning- och cirkulationsenheten och Ortopedi- och reumaenheten. 
Vi söker nu en legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast till Ortoped- och reumaenheten. Vi söker dig som vill arbeta på vår Ortopedmottagning med öppenvårdspatienter, främst övre extremitet. Patienterna är oftast nyopererade efter trauma eller efter elektiv operation och vi har patienterna i den akuta rehabiliteringsfasen som sträcker sig cirka 3 månader postoperativt. Även bedömning och behandling av ortopedpatienter i sluten vård kan förekomma. Anställningen är en tillsvidareanställning med 100 % tjänstgöring. Tillträde enligt överenskommelse.   
 
Handledning och undervisning av studenter kan ingå i uppdraget samt viss helgtjänstgöring.  
Vår enhet har nyligen genomgått en renovering och vi har nu nyrenoverade, ändamålsenliga lokaler.  
 
Danderyds sjukhus är ett sjukhus i expansion och har nära till bra kommunikationer med t.ex tunnelbana och knutpunkt för busstrafik. Vi söker Vi söker dig som är intresserad av akutsjukvård och meriterande är erfarenhet av arbete med ortopedpatienter i öppen vård inom akutsjukvård. Här finns en möjlighet att driva och utveckla en mycket spännande och lärorik verksamhet inom ortopedisk rehabilitering.   Kvalifikationer Krav: Leg fysioterapeut/sjukgymnast   Personliga egenskaper Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga, flexibilitet och förmåga att arbeta periodvis i högt tempo. Du har förmåga att ta egna initiativ, prioritera och hantera flera saker samtidigt. Du vill medverka till en arbetsplats där vi inkluderar, inspirerar och uppskattar varandra samt utvecklar verksamheten tillsammans. Du är intresserad av att lära dig nya saker och att dela med dig av kunskap och erfarenhet till andra. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Leg fysioterapeut/sjukgymnast till Danderyds sjukhus

Danderyds Sjukhus AB