halsojobb.se

Logo

Leg fysioterapeut/sjukgymnast

Företag Klippans kommun
Ort
Utgår

2021-07-25

Ansök nu

Leg fysioterapeut/sjukgymnast

Arbetsplatsen

I Klippans kommun är vi 1600 kollegor som varje dag jobbar med samma fokus - att finnas till för våra invånare, företag och besökare. Vi är alla en viktig del av helheten och vill vara en kommun med stolta medarbetare och stolta Klippanbor. En röd tråd i vår strävan efter en gemensam kultur är att vi alla försöker leva efter våra kärnvärden "Vilja varandras framgång", "Våga sticka ut" och "Kul i jobbet".

Den politiska visionen är en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet. Nyfiken? Läs mer på klippan.se/kollegaiklippan

För mer information: http://www.klippan.se

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i en rehabgrupp bestående av arbetsterapeuter, sjukgymnaster, fysioterapeuter, rehabassistent och hjälpmedelsassistent. I Klippans kommun är vi inne i ett nytt spännande skede. Bland annat har det startats ett projekt med fokus på rätt kompetens på rätt plats - och som ett led i detta har bland annat hjälpmedelssortimentet reviderats för att frigöra tid för legitimerad personal att arbeta ännu mer med specifika bedömningar och behandlingar. Som sjukgymnast/fysioterapeut innebär detta att du får bättre möjlighet att arbeta med olika led- och mjukdels- och smärtbehandlingar utöver träning. I arbetet ingår naturligt handledning och utbildning och delegering till omvårdnadspersonal. Förskrivning av hjälpmedel avseende förflyttningsproblematik ingår också i dina arbetsuppgifter. Samverkan med olika professioner såväl inom kommunen som med regionens mottagningar och avdelningar.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du är legitimerad Fysioterapeut/sjukgymnast, samt har ett giltigt B-körkort. Du har goda kunskaper i det svenska språket och uttrycker Dig väl i såväl tal som skrift.

Du har förmågan att arbeta med andra människor; Du är en god lyssnare, visar empati och respekt för såväl kollegor som anhöriga och patienter. Du är duktig på att samarbeta både inom och utanför den egna organisationen och Du tar Dig gärna an nya utmaningar. Du har förmågan att, både självständigt och tillsammans med andra, fatta snabba och tydliga beslut. Du har även en god initiativförmåga.

Trots att samarbete är viktigt klarar Du att planera och organisera ditt arbete. Du har lätt för att sätta upp mål, organisera resurser, följa upp och avsluta insatser.

Övrigt

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg.

Som anställd i Klippans kommun kommer du få tillgång till Förmånsklippan, en portal full med förmåner.

För allas trevnad är vår arbetstid rökfri.

Omfattning/Varaktighet

Heltid, Tillsvidare

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Tillträde: Tillträde efter överenskommelse, löpande rekrytering tillämpas.
Antal platser: 1

Kontaktpersoner

Sara Persson , Enhetschef
Telefon 0435-28346
E-post sara.persson2@klippan.se

Fackliga kontaktpersoner

Fackliga företrädare nås genom kommunens kundtjänst Telefon 0435-28 000

Ange referens: C58672-2021-4
Sista ansökningsdag: 2021-07-25

Arbetsgivare

Klippans kommun
Socialförvaltningen - Socialförvaltningen Verksamhetsområde hälso- och sjukvård/FS

Dela detta jobb

Logo
Leg fysioterapeut/sjukgymnast

Klippans kommun