halsojobb.se

Leg fysioterapeut/Leg sjukgymnast

Företag Gagnef kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-19

Ansök nu

Leg fysioterapeut/Leg sjukgymnast

Där den vilda Västerdalälven och stilla Österdalälven strålar samman skapar Gagnefs kommun mötesplatser som tar oss in i framtiden. Med utgångspunkt i det lilla bygger vi en modern och trygg kommun. Genom engagemang och kreativitet skapar vi samhället. Vi tar hand om dem som har format den bygd vi lever i idag och satsar för kommande generationer och en hållbar utveckling.
  
Leg fysioterapeut/Leg sjukgymnast
 
Är du intresserad av ett meningsfullt arbete med varierande och utmanande arbetsuppgifter? Då ska du söka jobbet som fysioterapeut/sjukgymnast till vår hälso- och sjukvårdsverksamhet. 

Verksamheten består av sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och en undersköterska. Tillsammans arbetar vi över hela kommunen med hälso- och sjukvårdsansvar.

Hälso- och sjukvårdsverksamheten har ett unikt samarbete mellan och med olika professioner inom kommunen samt med vårdcentralen, något vi är stolta över. Arbetsplatsen kännetecknas av en god stämning med ett gott klimat, här har vi roligt på jobbet! Vi ser fram emot 2019 då vi har flera spännande saker framför oss. Bland annat har vi flyttat in i nya ombyggda lokaler, vi kommer att utveckla journalsystemet och vi har börjat arbeta i nya avvikelsessystemet.

Vill du ha lite mer tid till fritidsaktiviteter så finns möjligheten, för dig som är anställd ett kalenderår eller längre, att ansöka om att växla semesterdagstillägg till fler semesterdagar. Vi har ett generöst flextidsavtal och för den som är anställd minst 12 månader, finns möjlighet att köpa ett årskort för kollektivtrafik på Dalatrafik, till ett mycket förmånligt pris. 

Vill du vara en del av detta, då är du den vi söker! 

Arbetsuppgifter: 
Att arbeta som sjukgymnast i kommunen innebär att du utreder bedömer och genomför sjukgymnastiska behandlingar i ordinärt boende, särskilt boende och inom LSS/socialpsykiatri. Du lägger själv upp ditt arbete tillsammans med teamet och har möjlighet att styra din egen arbetsdag Som sjukgymnast bidrar du till att öka individens fysiska aktivitet, initiera träning och vardagsrehabilitering samt att du handleder personal inom dessa områden. Förskrivning av hjälpmedel samt utbildning av personal ingår i arbetet. Allt arbete sker i nära samarbete med arbetsterapeut, MAR, enhetschef, biståndshandläggare, sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Möjlighet till kompetensutveckling finns. 

Kvalifikationer: 
Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och det är meriterande om du har arbetat inom äldreomsorgen. Du har god kunskap om gällande lagstiftning och relevanta datakunskaper. För att lyckas i tjänsten är du strukturerad, har god samarbetsförmåga och personlig mognad. Det är viktigt att du har en helhetssyn, är stabil och självgående. Har du erfarenhet av att handleda personal är det meriterande. 

Anställningen: 
Tillsvidare 100 % med tillträde snarast, enligt överenskommelse. Annan tjänstgöringsgrad kan diskuteras. 

Vill du vara en del av oss? 
Gagnefs kommun kännetecknas av närhet. Närhet mellan beslut och medarbetare, närhet mellan de olika verksamheterna och närhet till kunderna. Vi vågar påstå att vi är närmare än de flesta till det mesta! 

Övrigt: 
Intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden. Insända ansökningshandlingar återsändes ej.

Till bemannings- och rekryteringsföretag samt annonsplatsförsäljare: 
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings- och sökvägar.
  
Körkort klass B - Bil.
  
Varaktighet/Arbetstid    Arbetsgivare
Heltid
Tillsvidare    Gagnefs kommun
 
Lön    Postadress
Månadslön 
individuell lön enligt kollektivavtal    Gagnefs kommun
78580 GAGNEF
 
Ansökan     
Sista ansökningsdag: 2019-05-19
Ange referens: SN/2019:72/02
 
Kontaktpersoner
Enhetschef Helene Engelcrona, 0241-15557
Fackliga kontaktpersoner
Sveriges arbetsterapeuter Jessica Hellgren, 0241-15518

Dela detta jobb

Leg fysioterapeut/Leg sjukgymnast

Gagnef kommun