halsojobb.se

Eslöv växer! Detta skapar nya arbetstillfällen och möjligheter för dig och hela kommunen att utvecklas. Utifrån våra värdeord, engagemang, nyskapande och allas lika värde arbetar vi tillsammans och målinriktat för nå vår vision om att vara Skånes bästa kommun att bo och verka i år 2025. För Eslövs kommun är det viktigt att du som medarbetare är delaktig, trivs och utvecklas. Du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna göra ett utmärkt jobb. Det är då vi växer och skapar resultat tillsammans. 

Eslövs kommun eftersträvar mångfald och värdesätter de kvaliteter som det tillför verksamheten att ha medarbetare av varierande åldrar, sexuell läggning, etnisk och kulturell bakgrund, alla kön och funktioner. 

Förvaltningen Vård och Omsorg omfattar tre verksamhetsområde, äldreomsorg, funktionsnedsättning samt hälsa och bistånd. Med den enskilde individens behov i fokus erbjuder vi individanpassad vård, omsorg, stöd och service. 

Vi letar nu efter ytterligare en duktig arbetsterapeut som vill jobba i processen hem från sjukhus samt på korttidsboende.

Arbetsuppgifter:

Detta är jobbet för dig som gillar att vara mitt inne i rehabiliteringsprocessen och hjälpa människor att återta sina förmågor efter sjukdom och skada. I din verktygslåda har du bland annat ADL-bedömningar, motivationsarbete, hjälpmedelsförskrivning, anpassning av bostaden, rådgivning till patient, rådgivning till anhöriga, och handledning av personal. 
Du arbetar med patienter på korttidsboendet och stöttar även upp kollegorna i hemgångsgruppen med kartläggningar och samordning inför hemgångar till ordinärt boende 

Tillsammans med dig finns kollegor och team, har du mindre erfarenhet får du en mentor att vända dig till i svåra ärenden. 

Kvalifikationer:

Svensk arbetsterapeutlegitimation för yrket. 
Gärna erfarenhet av kommunal rehabilitering samt utbildning och erfarenhet av förskrivningsprocessen. Du har goda kunskaper om hjälpmedel och hur dessa kan underlätta vardagen för individen. 
Erfarenhet av vårdplaneringsprocessen och positiv inställning till visst administrativt arbete. 
Erfarenhet av att hålla förflyttningsutbildning är bra, men inget krav 
B-körkort, bilkörning ingår i tjänsten. 

Det är viktigt att du tycker om att arbeta med människor, och bidrar till att skapar laganda. 
Du trivs bäst hos oss om du är öppen och flexibelt lagd, dagen blir sällan som planerat. Vi prövar ständigt nya sätt att förbättra och utveckla verksamheten 
Du kommer ha många kontaktytor och är duktig på samarbete och samordning.

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; 
http://www.eslov.se/kommunpolitik/eslovskommunsomarbetsgivare/vartarbetsgivarerbjudande 

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt. 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-693 693. 

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön. 
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2018-09-01. eller enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-07-01

Arbetsgivarens referensnummer: C20209 - 2018

Upplysningar lämnas av:

Anna Netterheim
Enhetschef Rehabenheten/ MAR 
Telefon: 0413-62366

Facklig(a) företrädare
Viktoria Juricko
Arbetsterapeuterna
Telefon: 0413-623 83

Leg. arbetsterapeut - korttid/ hemgång

Företag Eslövs kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2018-07-01

Ansök nu

Dela detta jobb