halsojobb.se

logga

LEDIGA JOBB – SOMMAR

Ort
Kategorier
Utgår

2021-03-08

Ansök nu

LEDIGA JOBB – SOMMAR

ÅRETS SOMMARUPPDRAG FÖR SJUKSKÖTERSKOR ÄR HÄR

JOBBA INOM VÅRDBEMANNING

Genom långa samarbeten och upparbetade relationer har Medlink uppdrag över hela Sverige. Vi har många bemanningssjuksköterskor som testar olika platser varje år, några sjuksköterskor som testar på att jobba inom vårdbemanning för första gången. Samtidigt som flera sjuksköterskor väljer att söka till samma plats år efter år av olika anledningar.

VÅRDJOBB I SOMMAR

I år när vården varit extra ansträngd kommer många behöva ta ut sin ledighet i större utsträckning och vi har redan fått in uppdrag från Skåne ändå upp till Norrland. Hör gärna av er till oss för att få mer information om uppdrag som passar just dig.

TA MED FAMILJEN

Eftersom det rör sig om många uppdrag och att flera eftertraktade blir bemannade fort väljer Medlink att inte publicera alla lediga jobb vi har tillgängliga. Vi vill hellre skapa en profil kring dig och hitta ett uppdrag som passar dina intressen och önskemål. Avgörande faktorer är för många, ersättning, kompetensutveckling, anknytning, och möjlighet att kombinera familjens semester med sitt jobb.

Varför inte testa något helt nytt i sommar? Glöm inte att som hyrsjuksköterska på Medlink så tar vi hand om dina bokningar, planering och ser till att du har en bra vistelse under hela ditt uppdrag.

Ring eller maila gärna ansvarig bemanningsansvarig:

John Öhlund

Bemanningsansvarig SSK

0720-78 77 01 john.öhlund@medlink.se

Dela detta jobb

logga
LEDIGA JOBB – SOMMAR

Medlink Nordic AB