halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Långt uppdrag som bemanningssjuksköterska MIVA

Företag Centric Care AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-08

Ansök nu

Långt uppdrag som bemanningssjuksköterska MIVA

Drömmer du om ett jobb där du får resa och se nya platser eller bara testa en ny arbetsplats där du bor? Vill du utvecklas och utmanas tillsammans med kollegor från hela landet? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care. Vi kan erbjuda dig en spännande karriär och några av marknadens bästa villkor.

OM UPPDRAGET

Nu söker vi dig som är Legitimerad Sjuksköterska med några års erfarenhet från slutenvård till ett uppdrag som bemanningssjuksköterska hos en kund i Linköping. Uppdraget innebär arbete som sjuksköterska på en Medicinsk akutvårdsavdelning (MAVA).
Detta är ett längre uppdrag där möjlighet finns att börja direkt. Uppdraget sträcker sig fram till den sista september 2022.
Behov finns dag, kväll och natt. Krav är att man kan arbeta varannan helg. Du kan välja om du vill arbeta heltid eller deltid.

Enheten har 18 platser det är hög patientomsättning som kräver flexibilitet och god kommunikationsförmåga med övriga i teamet runt patienten.
På avdelningen finns god struktur med inarbetade rutiner och stöttande kringfunktioner i form av koordinator, samordnare, vårdsamordnare, farmaceuttjänst och måltidsvärd. 

Du har minst två års erfarenhet som sjuksköterska och tidigare erfarenhet av att jobba inom medicinsk akutsjukvård. Du behöver ha erfarenhet av telemetrihantering samt datajournalsystemet Cosmic.


DIN PROFIL

För att vara aktuell för det är uppdraget krävs minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet som Legitimerad Sjuksköterska inom slutenvård och erfarenhet av kirurgi.
Det är viktigt att du har ett professionellt förhållningssätt gentemot såväl patienter som anhöriga. Vi vill att du värdesätter ett arbete som präglas av eget ansvar, delaktighet och gott samarbete. 
 
OM OSS
​Som bemanningssjuksköterska på Centric Care får du valmöjligheten att jobba hos kunder runt om i hela landet. Du kommer att erbjudas möjligheten att både fördjupa och bredda din kompetens i mötet med nya kollegor på nya arbetsplatser. Vi på Centric Care har bemannat Hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda dig som anställd uppdrag året om och ofta möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

För oss är det viktigt att våra konsulter mår bra och vi vill uppmuntra träning och rörelse, vi har därför ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår! Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Långt uppdrag som bemanningssjuksköterska MIVA

Centric Care AB