halsojobb.se

-->

Koordinator sökes till Cellterapi och allogen stamcellstransplantation

Ort
Utgår

2019-12-15

Ansök nu

Koordinator sökes till Cellterapi och allogen stamcellstransplantation

 

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  
Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 

Vi erbjuder 

Vill du vara med och leda framtidens sjukvård? 
Hos oss får du en spännande och utvecklande tjänst där du inom Tema Cancer är med och bidrar till cellterapibehandling och allogen stamcellstransplantation i världsklass.
Vi söker dig som vill jobba som stamcellstransplantationskoordinator samt registerarbete i vårt högspecialiserade patientområde Cast, Cellterapi och allogen stamcellstransplantation på Karolinska i Huddinge. 
Vi behandlar barn och vuxna med olika former av blodcancer, som akut eller kronisk leukemi, lymfom, myelodysplastiskt syndrom och myeloproliferativa sjukdomar med starkt fokus på forskning, utbildning och utveckling av stamcellstransplantation och andra former av cellterapi tex CAR-T cellsbehandling.

Om tjänsten 

Vi söker en erfaren sköterska för en kombinerad roll som koordinator/kvalitetsregisterarbete. Koordinatorsfunktionen innebär att man är delaktig i patientens process från det att beslut tagits om allogen stamcellstransplantation/cellterapi fram till dess att patienten skrivs in på vårdavdelning.
Arbetet innebär kontakt med inremitterande enheter såväl i Sverige som utomlands, patientnära arbete, telefonrådgivning, koordinering av div undersökningar inför transplantation samt överblick över planeringslista för inkommande patienter. 
Vi rapporterar data till Europeiska kvalitetsregister, du ansvarar för att lägga in patientrelaterade uppgifter.

Kvalifikationer 

Leg sjuksköterska gärna med kontaktsjuksköterskeutbildning
Goda kunskaper i svenska och engelska 
Du är strukturerad och kan prioritera ditt arbete väl. Vi ser att du är flexibel och har förmåga att se vår verksamhet utifrån ett helhetsperspektiv och kan arbeta både enskilt såväl som i team.
Du rapporterar till POC och arbetar nära statistiker, kvalitetssamordnare och OVA.

 

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Eva Martell och Helena Pettersson, Omvårdnadschef
 

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Koordinator sökes till Cellterapi och allogen stamcellstransplantation

Karolinska Universitetssjukhuset