halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Kontaktsjuksköterska till Övre Buks mottagning

Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-28

Ansök nu

Kontaktsjuksköterska till Övre Buks mottagning

Vi erbjuder
Vi bedriver högspecialiserad vård och du får en möjlighet att utveckla en gedigen kompetens inom cancersjukvården. Vi fokuserar kontinuerligt på förändring och utvecklingsarbete, ett viktigt arbete som vi vill att du skall vara delaktig i. Hos oss kommer du att få en individuellt planerad inskolning och en kontinuerlig kompetensutveckling. Det finns möjlighet till betald specialistutbildning i onkologi eller kirurgi.

Medicinsk enhet (ME) Övre Buk är ett regionalt och inom vissa delar nationellt centrum för utredning, vård och behandling av patienter med maligna och högspecialiserade benigna sjukdomar i matstrupe/magsäck, lever och bukspottkörtel med patientresultat på nationell och internationell toppnivå.

Som anställd på Karolinska Universitetssjukhuset får du självklart också ta del av de förmåner  som vi erbjuder.

Om tjänsten
Som kontaktsjuksköterska har du det övergripande ansvaret för patient och anhöriga under vårdtiden. Du utgör en viktig del av vården som syftar till att rädda liv eller skapa livskvalitet för patienten. Rollen innefattar breda kontaktytor med såväl olika yrkesprofessioner som andra enheter på sjukhuset och inom regionerna. Du planerar verksamheten, hanterar remisser, vårdplanerar och arbetar med rådgivning.

Vidare kommer du att arbeta med vår specialistinskrivningsmottagning. Du arbetar i ett team tillsammans med andra kontaktsjuksköterskor och övriga professioner.

Vi söker
Dig som har ett genuint intresse för cancersjukvård, som är nyfiken och som kan se dig själv arbeta och utvecklas hos oss under en längre tid. Du har ett medmänskligt förhållningssätt med ett genuint intresse för människan. Du har en god empatisk förmåga att möta människor i kris med omtanke och respekt.

Kvalifikationer

Krav: Svensk sjuksköterskelegitimation, steg 3 på kompetensstegen (öppnas i nytt fönster).

Meriterande:

  • Erfarenhet av arbete som kontaktsjuksköterska
  • Tidigare arbetat inom kirurgi eller onkologi
  • Specialistutbildning inom kirurgi eller onkologi

Välkommen in med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer
Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Vi utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdomar. Mer om oss finner du på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-cancer/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Vårdförbundet Telefon
vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se

 

Dela detta jobb

Kontaktsjuksköterska till Övre Buks mottagning

Karolinska Universitetssjukhuset