halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Kontaktsjuksköterska till Kirurgmottagningen på Danderyds sjukhus

Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-01

Ansök nu

Kontaktsjuksköterska till Kirurgmottagningen på Danderyds sjukhus

Kirurg- och urologkliniken vid Danderyds sjukhus bedriver både akut och elektiv vård inom sitt område.

Inom verksamhetsområdet kirurgi finns kirurgmottagning, vårdavdelningar och operation.

På kirurgmottagningen utreds och behandlas patienter med mag- och tarmproblem, gallbesvär, bråck och övervikt.

Kirurgkliniken på Danderyds Sjukhus bedriver framgångsrik forskning och utveckling kring patientgruppen, bland annat är vi världsledande inom Enhanced Recovery After Surgery (ERAS).

Vårt anställningserbjudande

Som kontaktsjuksköterska ansvarar du tillsammans med tre kollegor för kontinuiteten genom vårdkedjan för patienter med colorektal cancer. Ni arbetar i team med kirurger, stomiterapeuter, dietister, fysioterapeuter och operationsplanerare. 

Du har tillsammans med dina kollegor ansvar för att driva och utveckla processen för dessa patienter samt samverka med kollegor både inom och utanför kliniken.

Arbetsbeskrivning

Arbetet innebär att i ett tidigt skede etablera kontakt och vara tillgänglig för patienter och närstående. I uppdraget ingår att vara särskilt tillgänglig, att informera om kommande steg i vård och behandling, att ge psykosocialt stöd och förmedla kontakter med andra yrkesgrupper. I uppdraget ingår även att bevaka ledtider så att patienten får rätt vård inom rimlig tid, delta i multidisciplinära konferenser samt delta i utvecklings- och forskningsarbete.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med flera års erfarenhet inom kirurgi/onkologi. Utbildning och tidigare arbete som kontaktsjuksköterska samt specialistutbildning inom kirurgi eller onkologi är meriterande.

Personliga egenskaper

Du är är intresserad av cancersjukvård och vill utvecklas inom området, är lyhörd och har en god förmåga att möta människor i kris. Du har har ett prestigelöst förhållningssätt och är trygg i dig själv. Du har en naturlig förmåga att samverka och kommunicera på alla nivåer, kan arbeta självständigt och har en stark känsla för teamarbete.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Danderyds sjukhus

Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. https://www.ds.se/

Om verksamheten

Verksamhetsområdet Kirurgi och urologi bedriver både akut och elektiv kirurgi och urologi samt operationsverksamhet i öppen- och slutenvård dygnet runt. Vi behandlar och vårdar patienter från i huvudsak Stockholms län, men även utomläns och utlandspatienter med kirurgiska eller urologiska sjukdomar. Patienterna tas om hand på flera olika specialistmottagningar, två operationsavdelningar samt fyra vårdavdelningar med olika profilområden; kolorektalkirurgi, kirurgi i övre mag-tarmkanal, överviktskirurgi och levertumörer samt urologi. Här jobbar cirka 460 medarbetare.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Kontaktsjuksköterska till Kirurgmottagningen på Danderyds sjukhus

Danderyds Sjukhus AB