halsojobb.se

Kockar till måltidsservice, timanställning vid behov

Företag Halmstads kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-31

Ansök nu

Kockar till måltidsservice, timanställning vid behov

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Servicekontoret bidrar till en bättre vardag för kommunens invånare och verksamheter med tjänster inom Facility Management (FM) som vaktmästartjänster, städning, skötsel av kommunens fastigheter och utemiljön runt dem. Övriga tjänster är måltider, IT, fordon och invånarvägledning. Brinner du för att ge bra service? Välkommen till måltidsservice, en professionell organisation i ständig utveckling som arbetar aktivt med service och matglädje.

Arbetsuppgifter

Som timanställd får du arbeta i flera kök och skaffa dig bred erfarenhet. Vår verksamhet finns i såväl förskolor, skolor som inom äldreomsorgen. Arbetsuppgifterna är traditionella köksuppgifter dvs alla delar i ett kök från planering, matlagning till disk och städning. Kassahantering och service i kassa och matsal förekommer i vissa verksamheter. Arbetet innebär att man blir inbokad vid behov och det kan även innefatta helgtjänstgöring.

Kvalifikationer

Restaurangutbildning på gymnasienivå eller det vi bedömer, likvärdig utbildning. Ex. arbetsmarknadsutbildning inom restaurang och storhushåll eller 6 år arbetserfarenhet i restaurangkök/storhushåll. Erfarenhet av tidigare arbete i kök är ett krav. Kunskap om de vanligaste förekommande specialkoster som finns i ett kök. Viljan att arbeta med måltidspedagogik och skapa intresse för mat hos våra gäster på förskolan är ett krav. Tidigare erfarenhet av arbete med måltidspedagogik är meriterande. Arbetet ställer krav på god fysik i form av styrka, kondition och rörlighet. Därför tror vi att du är van att hålla dig frisk genom någon form av träning och en hälsosam livsstil. Datorvana är en förutsättning för göra beställningar av livsmedel samt personalrapportering och statistikrapportering. Du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift. Körkort för bil är tvunget då arbetet kräver en flexibilitet och rörlighet mellan våra verksamheter. Som person är du van att ta egna initiativ och är flexibel i ditt arbete. Du har ett högt kvalitétstänk och du strävar efter att erbjuda kunden bästa möjliga service. Du är positiv samt social och kontakten med kund är en självklar del av din arbetsdag. Gott samarbete är viktigt för dig och med omtanke och glädje bidrar du stort till ett positivt arbetsklimat. Servicekontoret eftersträvar att ha medarbetare med olika egenskaper, förutsättningar och livserfarenheter. Det är samspelet mellan medarbetarnas olikheter och likheter som utgör en av servicekontorets framgångsfaktorer.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Timavlönad
Publicerad
2019-09-13
Ansök senast
2020-01-31

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
C31082 - 2019

Övrig information

Som medarbetare hos oss delar och bidrar du till vår gemensamma arbetskultur. Den uttrycks i våra lönekriterier, se dem på https://bit.ly/2VbZwaT Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vid nyanställning ska utdrag från Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Kockar till måltidsservice, timanställning vid behov

Halmstads kommun