halsojobb.se

Vi lägger stor vikt vid vårt värdegrundsarbete och det utgör verksamhetens kärna. Naturvetenskap och teknik, samt språk och kommunikation är också områden som vi arbetar mycket med.

Hos oss står barnen i självklart fokus och vi har stor tilltro till barns förmågor och kompetens. Vi tror att barn lär som allra bäst i samspel och interaktion med andra.

Vi söker kock till Ängens förskola

Vill du vara del i att servera god, näringsrik och vällagad mat i en lustfylld miljö? På Ängens förskola har vi ett mottagningskök där all specialkost lagas från grunden. Vi söker dig med intresse för att jobba i en verksamhet där vi har professionellt och serviceinriktat bemötande. Du ska ha positiv attityd, vara relationsskapande och ha ett gott bemötande till barn och vuxna.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna är varierande och innefattar bland annat: arbete i mottagningskök, salladsberedning, tillagning av specialkost. Övrigt förekommande arbetsuppgifter är disk samt städ av kökens lokaler. Du är ansvarig för köket och dess arbetsuppgifter på förskolan. Du samverkar även med de andra kockarna på förskolorna i Grebbestad och ingår i gemensamma APT.  

Kvalifikationer
Önskvärt med kock- eller storköksutbildning och utbildning i egenkontroll. Du kan också ha erfarenhet av arbete i storkök eller liknande kvalifikationer. Kunskaper i specialkost är meriterande.

Varaktighet och omfattning
Anställningen ett vikariat som kock, 70%, 2020-04-01-2021-03-31. 

Information och upplysningar om uppdrag och verksamhet lämnas av
Rektor Annelie Hasselgren, tel 0525-18470
Fackliga representanter nås via Kundcenter, 0525-180 00

Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken senast 26 januari 2020. Urval kan komma att ske löpande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.

 

 Sista ansökningsdag:2020-01-26
 Arbetsgivare:Tanums Kommun
 Ort:Tanumshede
 Titel:Kock till Ängens förskola
 Positions:1
 Anställningsform:Vikariat
 Heltid / Deltid:Deltid
 Tjänstens omfattning:70
 Startdatum:2020-04-01
 Webcruiter ID:4179669092

Kock till Ängens förskola

Företag Tanums kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-26

Ansök nu

Dela detta jobb