halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Kirurgavdelning - Bra arbetsmiljö och god kompetensutveckling!

Ort
Kategorier
Utgår

2022-03-05

Ansök nu

Kirurgavdelning - Bra arbetsmiljö och god kompetensutveckling!

Vårt anställningserbjudande
Hos oss behöver man inte vara bäst på allt, då vi alla har olikheter som kompletterar varandra.

Vi söker dig som tillsammans med kollegor och chefer vill bidra med dina kunskaper för att både bibehålla samt utveckla avdelningen framåt. Som sjuksköterska hos oss får du möjlighet att vidareutveckla och fördjupa dina kunskaper via bland annat klinikföreläsningar, diskussionsforum och schemaplanerad kompetensutveckling.

Svarar du ja på frågorna nedan så ser vi fram emot att få din ansökan!

• Vill du ha en bra introduktion på arbetsplatsen? Vi erbjuder individanpassad introduktion.
• Vill du arbeta efter tydliga rutiner? Vi erbjuder tydliga arbetssätt och rutiner för att skapa smidighet i det dagliga arbetet
• Vill hinna med ditt jobb? Vi vårdar 5 patienter per sjuksköterska för att göra vården så säker som möjligt och för att ha en god arbetsmiljö
• Vill du kompetensutvecklas? Vi erbjuder stora möjligheter till kompetensutveckling och vidareutbildning både internt och genom specialistutbildningar.
• Vill du ha stöd i ditt dagliga arbete som sjuksköterska? Vi har stödfunktioner såsom farmaceuter, vårdsamordnare, kontaktsjuksköterskor samt vi chefer. Vi finns alla på plats och hjälper dig både i din långsiktiga utveckling samt kan även oftast hoppa in direkt i den dagliga vården och stötta dig i tex medicintekniska moment eller andra frågeställningar just där och då.
• Vill du arbeta i ett öppet klimat med erfarna kollegor? Vi erbjuder kollegor som du kan fråga om allt!
• Vill du påverka ditt schema? Vi erbjuder individuell schemaplanering där du i stor mån kan påverka ditt schema.

Vårdavdelning 63/64 är två akutvårdsavdelningar med inriktning mot sjukdomar i övre mag-tarmkanalen. På våra gemensamma 28 vårdplatser vårdar och behandlar vi patienter som genomgår planerade operationer inom överviktskirurgi, gallstenskirurgi, ljumskbråckskirurgi och leverkirurgi.

Arbetsbeskrivning
I din roll som sjuksköterska på vårdavdelning planerar, leder och utför du specifikt kirurgiskt och ibland urologiskt omvårdnadsarbete. Du arbetar fortlöpande med observationer, ansvarar för pre- och postoperativ omvårdnad, smärtlindring, palliativ vård samt säkerställer att patienten är optimerad inför operation. I arbetsuppgifterna ingår även att göra självständiga bedömningar, samt att arbetsleda omvårdnadsteamet.

Kvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska. Det är önskvärt att du har tidigare erfarenhet inom akutsjukvård eller erfarenhet som sjuksköterska inom kirurgi/urologi, men inget krav.

Personliga egenskaper
Du värderar ett arbetsklimat med gott samarbete och patientens bästa i fokus. Du är engagerad, ser möjligheter och vill utvecklas i din roll som sjuksköterska. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.  

Övrigt
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds sjukhus

Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. https://www.ds.se/

Om verksamheten

Verksamhetsområdet Kirurgi och urologi bedriver både akut och elektiv kirurgi och urologi samt operationsverksamhet i öppen- och slutenvård dygnet runt. Vi behandlar och vårdar patienter från i huvudsak Stockholms län, men även utomläns och utlandspatienter med kirurgiska eller urologiska sjukdomar. Patienterna tas om hand på flera olika specialistmottagningar, två operationsavdelningar samt fyra vårdavdelningar med olika profilområden; kolorektalkirurgi, kirurgi i övre mag-tarmkanal, överviktskirurgi och levertumörer samt urologi. Här jobbar cirka 460 medarbetare.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

https://www.regionstockholm.se/jobb-1/jobba/

Dela detta jobb

Kirurgavdelning - Bra arbetsmiljö och god kompetensutveckling!

Danderyds Sjukhus AB