halsojobb.se

Trygghetsjouren

Trygghetsjouren söker jourhandläggare för timanställning.

Trygghetsjouren arbetar dygnet runt alla dagar i veckan med att ta emot samtal och trygghetslarm från alla våra larmkunder inom Uppsala Kommun. Trygghetsjouren söker nya proffsiga medarbetare för timanställning som kan jobba när vakanser uppstår. Arbetstiderna är dag, kväll, natt och helg. Det är ett krav att du kan arbeta samtliga olika arbetspass.

Ditt uppdrag
Som jourhandläggare på Trygghetsjouren svarar du på inkomna trygghetslarm från våra larmkunder som är knutna till Trygghetsjouren samt telefonsamtal från personer som är beviljade hemvårdsinsatser. Som jourhandläggare arbetar du via telefon samt med vårt larmhanteringssystem och kontaktar de vårdgivare som personen är knuten till. Du vidareförmedlar trygghetslarm och samtal till berörd personal.
Administrativa arbetsuppgifter kring larmhantering ingår.

Din bakgrund
Vi söker dig som har en avslutad 3-årig gymnasieutbildning, samt viss arbetslivserfarenhet. Meriterande är om du har utbildning och/eller erfarenhet inom vård och omsorg, gärna erfarenhet från hemvården samt arbete inom administration. Vi ser gärna att du har erfarenhet av verksamhet med tjänstgöring dygnet runt. Du som söker är mycket noggrann. Du har god dokumentationsvana och behärskar dator obehindrat samt har lätt att lära dig nya datorprogram och andra tekniska lösningar. Du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift.

Du är stresstålig, har god analytisk förmåga och är serviceinriktad. Vi förutsätter att du alltid handlägger ett ärende med ett vänligt och professionellt bemötande. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. Du är tydlig och säkerställer att dina budskap når fram på rätt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Irene Sundman, verksamhetschef 018-727 12 16
Pernilla Oldberg, samordnare 018-727 65 38

Facklig företrädare:
Vision, 018-727 24 33
Akademikerförbundet SSR, 018-727 24 24
Ledarna, 018-727 86 47

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Jourhandläggare

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-09-30

Ansök nu

Dela detta jobb