halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Jobba hos oss i sommar!

Undersköterska/vårdbiträde för timanställning och semestervikariat för sommaren söks till Magnoliagården i Staffanstorp.
Vi söker nu personal som kan arbeta vid ordinarie personals ledighet eller sjukdom.
Välkommen som sommarvikarie att arbeta i vårt positiva team.

Forenede Care driver Magnoliagården på uppdrag av Staffanstorps kommun. Magnoliagården är ett vård- och omsorgsboende som omfattar totalt 72 lägenheter fördelade på sju boendeenheter, varav fyra enheter är avsedda för boende med demenssjukdom.

Personalteamet består av verksamhetschef, biträdande verksamhetschef, enhetschef, sjuksköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeut, omvårdnadspersonal, fastighetsskötare och Leva Livet-personal.

Forenede Care värnar om kvalitet och god miljö för både boende, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar samt engagerade medarbetare som arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service.

Arbetet kräver att du har förmågan att anpassa ditt arbete efter olika boendes behov och situation. Du är lyhörd, flexibel och har god samarbetsförmåga. Din förmåga till initiativtagande är hög och du är observant på vad som behövs göras. Då informationsflödet och kvalitetssäkring sker via datorn, krävs också att du har god datavana.

Ditt bemötande är respektfullt och inkännande mot de boende, anhöriga, närstående samt kollegor och du behöver ha en god social kompetens för att möta olika situationer i ditt arbete.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att på vårdboendet planera och utföra kvalificerat vård och omvårdnadsarbete. Du ska tillgodose den boendes individuella behov av omsorg och service i den egna lägenheten på vårdboendet utifrån beviljat biståndsbeslut enligt socialtjänstlagen. Du kommer även att utföra vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegering från sjuksköterskan. Din arbetsmiljö är den boendes hem, vilket innebär att du måste ta hänsyn till varje individs integritet och självbestämmande. I arbetet ingår dokumentation enligt gällande lagstiftning, vilket innebär att du måste kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift.

I ditt arbete på Magnoliagården ska den boende ges möjlighet att leva och bo självständigt under trygga förhållanden och ha en aktiv och meningsfull tillvaro i gemenskap med andra. De insatser som ges av våra medarbetare ska leda till att den boende får leva ett värdigt liv och känna välbefinnande. Insatserna ska bygga på respekt för den enskildes vilja, integritet och tillgodose behoven av kontinuitet och säkerhet vid utförandet.

Introduktionsdagar ingår vid starten av din anställning.

ARBETSTID/VARAKTIGHET
Dag, kväll samt helg och nätter. Sommarvikariat.

LÖN
Timlön enligt ök. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Enligt överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
30 juni 2022. Ansökningar behandlas löpande.

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

KONTAKTPERSON
Emelie Borgström
Tel: 0704-201470
E-post: emelieb@forenadecare.com

UTDELNINGSADRESS
Förenade Care Magnoliagården, Norregatan 6A, 245 31 Staffanstorp

Dela detta jobb

Jobba hos oss i sommar!

Förenade Care AB