halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Jobba hos oss i sommar!

Ort
Utgår

2022-07-22

Ansök nu

Jobba hos oss i sommar!

Nu söker vi sommarvikarier - undersköterskor/vårdbiträden.

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN 
Förenade Care driver, på uppdrag av Höganäs kommun, Sälgens vård- och omsorgsboende. Vi erbjuder 50 lägenheter fördelade på fyra avdelningar och två våningar. Sälgen är ett modernt äldreboende med trivsam utformning, mycket ljusinsläpp och en trivsam innergård. 
På Sälgen finns en restaurang som levererar lunch och kvällsmat till våra boende.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård, förmånserbjudanden samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service.
Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

ARBETSUPPGIFTER 
Vård och- omsorgsarbete där vårdtagarens vilja och behov alltid står i centrum. Du ansvarar, tillsammans med övrig personal, för planering och utförande av det dagliga omvårdnadsarbetet med starkt fokus på kvalitet. Vi arbetar med kontaktmannaskap där omvårdnadsarbetet utgår från individens behov och önskemål. Det är av yttersta vikt att du bemöter våra vårdtagare och deras anhöriga på ett varmt och hjärtligt sätt. I arbetet ingår dokumentation i LifeCare vilket innebär att du måste kunna uttrycka dig väl på svenska. Detta gäller både tal och i skrift. På Sälgen tycker vi att det är viktigt att blanda arbete med en stor portion glädje för att skapa trivsel.

KVALIFIKATIONER 
Omvårdnadsprogrammet eller motsvarande är önskvärt. Tidigare erfarenhet av äldrevård/demensvård är meriterande. Arbetet förutsätter viss datorvana. Tjänsten kräver att du kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och i skrift. Vi söker dig som tycker om att arbeta med äldre människor, är lyhörd för andras behov, har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga. Som person har du lätt för att anpassa dig till nya situationer, är flexibel, självständig och ser positivt på nya utmaningar. Andra värdefulla egenskaper är ansvarskänsla, engagemang och noggrannhet. Du ger våra vårdtagare och deras anhöriga ett varmt bemötande och arbetar utifrån vår värdegrund. Du är en god representant för vår verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet! 

PERSONLIGA EGENSKAPER 
Du tycker om att arbeta med människor och möter alla med respekt, omtanke, vänlighet och service. Arbetet kräver att du har en god social förmåga, ser till den enskildes behov, är noggrann och ansvarstagande.
Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer samt har ett gott bemötande och en god samarbetsförmåga.

ERFARENHET KRÄVS
Nej

ARBETSTID/VARAKTIGHET 
Timanställning

LÖN 
Timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Enligt överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
Ansökningar behandlas löpande, sista ansökningsdag 29/4 2022.

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV. 

KONTAKTPERSON 
Mia Åkerblom
Biträdande Verksamhetschef
Telefon: 073-9015520
E-post: miaa@forenadecare.com

UTDELNINGSADRESS 
Midgårdsgatan 34, 263 37 Höganäs

 

Dela detta jobb

Jobba hos oss i sommar!

Förenade Care AB