halsojobb.se

OM UPPDRAGET

Är du en erfaren Intensivvårdssjukksöterska? Känner du dig trygg i din yrkesroll och känner att du vill bidra till vården i dessa tider? Nu behövs du mer än någonsin!

Vill du samtidigt dela med dig av din komeptens och erfarenhet och ta nästa steg i karriären? Då kan detta vara uppdraget för dig!

Nu söker vi dig som är utbildad intensivvårdssjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet till uppdrag inom anestesi i Nyköping.


Uppdraget sträcker dig från omgående och tills vidare till årsskiftet.  Du får gärna höra av dig om du kan arbeta heltid deltid eller enbart under en viss period!
Behovet finns dag, kväll, helg och eventuellt natt. 

I rollen som bemanningssjuksköterska får du chansen bredda dina kunskaper och erfarenheter genom möjligheten att jobba på olika sjukhus och träffa nya kollegor från hela landet. Vid uppdragets slut finns möjlighet till nya spännande utmaningar!

Vi kan hjälpa till med resor och boende vid behov!
 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga uppgifter som intensivvårdsjukksöterska.
Du är varmt välkommen att höra av dig redan idag så berättar vi mer om våra uppdrag i Nyköping. 
 
DIN PROFIL
Intensivvårdssjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet och erfarenhet från arbete inom Anestesi eller intensivvård.
 
OM OSS

Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår.  Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra anställda uppdrag året om. 
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Bemanningsföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. 
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
 
Välkommen!

Logo

IVA Sjuksköterska sökes till Nyköping hela hösten

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-25

Ansök nu

Dela detta jobb