halsojobb.se

logga

Iris söker en samtalsterapeut till Södra Sverige med flexibel placeringsort!

Företag Iris Sverige AB
Ort
Utgår

2021-06-30

Ansök nu

Iris söker en samtalsterapeut till Södra Sverige med flexibel placeringsort!

I över 100 år har Iris arbetat med individens utveckling. Idag är uppdraget att erbjuda individanpassad utbildning och utveckling i hela landet. Iris arbetar brett med att stötta personer till att ta sitt nästa steg på arbetsmarknaden. Detta gör vi genom utbildning som SFI, kommunal vuxenutbildning och företagsutbildningar. Genom arbetsmarknadsinsatser och jobbmatchning samt genom utredningar och anpassningar. Iris är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna. Irisgruppen, som består av verksamheterna Iris och Medlearn, har en omsättning på cirka 400 MSEK och drygt 550 anställda på 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att realisera drömmar. Genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapar vi ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Iris eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Se filmen om Iris, läs mer på iris.se och irisgruppen.se.

Iris söker en samtalsterapeut till Södra Sverige med flexibel placeringsort!

Vill du vara med och bidra till att människor når sin fulla potential? Brinner du för att hjälpa andra människor i form av samtalsstöd? Då har du hittat rätt!

Vi erbjuder
Vi erbjuder en tjänst inom en ledande utbildningskoncern där vi arbetar över bolagsgränserna för att utbyta kunskap och driva utvecklingen framåt. Tillsammans skapar vi en lärande organisation som ständigt ökar sin totala kompetens, därför satsar vi på din kompetensutveckling. Vi värnar om en hållbar arbetsplats där alla ska känna arbetsglädje. Iris värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. 

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att stötta deltagaren i att bearbeta psykologiska hinder såsom rädsla, oro, eller upplevd oförmåga inför mötet med arbetslivet, samt i att få verktyg för att själva hantera psykologiska och andra hinder i relation till arbete. Målet är att öka deltagarens förutsättningar att gå vidare till arbete eller studier. Kontinuerlig dokumentation och administration ingår i tjänsten.

Målgruppen har behov av arbetsförberedande insatser och generellt har personerna varit borta från arbetsmarknaden länge, aldrig etablerat sig på arbetsmarknaden eller riskerar att få svårt att komma in på arbetsmarknaden. Genom bearbetande samtal kan deltagare till exempel få stöd i att hantera upplevda hinder i en omställningssituation.

Din profil
Vi söker dig som har något av nedanstående utbildningar:
- Legitimerad psykolog
- Legitimerad psykoterapeut
- Psykolog med steg 1-kompetens inom psykoterapi
- Utbildning inom hälso- och sjukvård samt steg 1-kompetens i psykoterapi
 
- Minst två (2) års erfarenhet på minst halvtid av arbetslivsinriktad rehabilitering under de senaste
fem (5) åren.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid eller heltid som inleds med sex månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse. Placeringsort är Jönköping, Växjö eller Lund men då tjänsten till stor del sker på distans är placeringsort flexibel.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Sista ansökningsdag 2021-06-30.

För frågor kring tjänsten kontakta Siri Gillberg på Siri.Gillberg@iris.se eller 0105 161 954. 

För frågor kring rekryteringsprocessen kontakta HR-avdelningen på iris.rekrytering@iris.se. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Iris söker en samtalsterapeut till Södra Sverige med flexibel placeringsort!

Iris Sverige AB