halsojobb.se

logga

Iris söker en IPSU-samordnare till Stockholm

Företag Iris
Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-10

Ansök nu

Iris söker en IPSU-samordnare till Stockholm

I över 100 år har Iris arbetat med individens utveckling. Idag är uppdraget att erbjuda individanpassad utbildning och utveckling i hela landet. Iris arbetar brett med att stötta personer till att ta sitt nästa steg på arbetsmarknaden. Detta gör vi genom utbildning som SFI, kommunal vuxenutbildning och företagsutbildningar. Genom arbetsmarknadsinsatser och jobbmatchning samt genom utredningar och anpassningar. Iris är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna. Irisgruppen, som består av verksamheterna Iris och Medlearn, har en omsättning på cirka 400 MSEK och drygt 550 anställda på 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att realisera drömmar. Genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapar vi ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Se filmen om Iris, läs mer på iris.se och irisgruppen.se.

Iris söker en IPSU-samordnare till Stockholm

 


Brinner du för att ha ett varierande arbete med personliga kontakter och tycker om administration? Då är detta en tjänst för dig! 

Dina arbetsuppgifter 
Till uppdraget Individuellt Pedagogiskt Stöd vid Utbildning (IPSU) söker vi en samordnare till vår verksamhet Stockholm. Uppdraget IPSU innebär att tillgängliggöra arbetsmarknadsutbildningar och insatser för arbetssökande med särskilda behov av stödjande och kompenserande insatser vid utbildning. Som samordnare har du ett helhetsansvar för ärenden inom uppdraget från start till slut. I rollen som samordnare koordinerar du uppdraget tillsammans med specialpedagog med berörda parter – uppföljning, dokumentation och administration enligt fasta rutiner. Du är kontaktperson mot flera olika parter som till exempel kollegor i teamet, arbetsförmedling, deltagare och utbildningsleverantörer. Information och införsäljning av uppdraget hos kund och samarbetspartner är en viktig del i uppdraget.

Din profil 
Vi söker dig som är drivande och är en god administratör som gillar ordning och reda och har god dokumentationsvana. Du har stor social kompetens, teamkänsla och minst ett års erfarenhet av projektledning eller samordningsansvar. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av personer med kognitiva svårigheter och kompensatoriska hjälpmedel. Du tycker det är roligt att arbeta i olika system och har god vana att arbeta med Excel. 

Som person är du självgående och strukturerad, vilket innebär att du har förmåga att prioritera bland arbetsuppgifter och hålla uppsatta tidsramar. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du driver kunddialoger och prioriterar att kundlöften hålls, samt säkerställer produktkunskap och kundkunskaper. B-körkort och bil är meriterande.  

Vårt erbjudande 
Vi erbjuder en tjänst inom en ledande utbildningskoncern där vi arbetar över bolagsgränserna för att utbyta kunskap och driva utvecklingen framåt. Tillsammans skapar vi en lärande organisation som ständigt ökar sin totala kompetens, därför satsar vi på din kompetensutveckling. Vi värnar om en hållbar arbetsplats där alla ska känna arbetsglädje. Du kommer att få arbeta i en dynamisk miljö där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor. Våra verksamheter har en gemensam värdegrund och pedagogisk plattform. Vi har kollektivavtal och konkurrenskraftiga förmåner. Iris eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.   

Ytterligare information
Tjänsten är en visstidsanställning från och med 2020-10-01 till och med 2021-02-28. Möjlighet till förlängning finns. Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan!

För frågor kring tjänsten, maila nicolle.witteyer@iris.se eller caroline.sterner@iris.se.

För frågor kring processen, maila iris.rekrytering@iris.se.

Dela detta jobb

logga
Iris söker en IPSU-samordnare till Stockholm

Iris